Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

VEILIGHEIDSTIPS VOOR JOU geplaatst op

Beste Sunnie,


Jouw veiligheid staat bij ons centraal, daarom willen we je hiermee graag handige tips toereiken. Het gebruiken van eenzelfde wachtwoord op verschillende websites is iets waar vele spelers intrappen. Voor je eigen veiligheid zijn hier een aantal richtlijnen om jouw eigen veiligheid optimaal te houden.


Hoe blijf ik veilig op het internet en Sunnieday?
 Gebruik verschillende, lange wachtwoorden;
Voer updates direct uit;
Gebruik een virusscanner en scan je computer minimaal iedere week;
Klik NOOIT zomaar op een link, maar check eerst het adres van de link;
Deel NOOIT je Sunnie-wachtwoord wat voor reden iemand ook geeft;
Deel geen persoonlijke socials met andere speler(s)

Let er op als je een wachtwoord kiest dat je geen betekenisvolle woorden, data of andere combinaties neemt. Je geboortedatum, bijnaam, naam van je huisdier en dergelijke meer vermijd je dus beter. Probeer dus iets te kiezen dat totaal niet te maken heeft met jou of jouw omgeving.


Er zijn ook goede applicaties die je kunnen helpen al deze wachtwoorden op te slaan. Werk je in Google Chrome dan vraagt deze meestal vanzelf of jij je wachtwoord veilig wilt opslaan al dan niet. Zo is er de gratis extensie LastPass: Free Password Manager die alle zaken voor jou veilig bewaard zodat je geen wachtwoorden meer hoeft te onthouden of op te schrijven.


Surf jij ook veilig over het internet, en bezoek je geen onbetrouwbare sites? Haal dan meteen de gratis 'Ik surf veilig' badge in de badges shop en laat zien dat jij safe bent!




Met vriendelijke groet,
Kimberley en Maarten

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.