Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Speciale verrassing! geplaatst op

Beste Sunnie's,

Nadat wij met elkaar de tien paaseieren hebben gevonden, was de grote haas erg blij. Geen gemompel meer, maar juist een grote glimlach. We hebben met elkaar Pasen gered. Hij vroeg zich af hoe hij iedereen kon bedanken..

De programmamakers

Met de tien gekleurde paaseieren weer op hun plekje in zijn mand begon hij rond te vragen aan zijn collega's wat hij alle Sunnie's nou eens zou kunnen schenken. Wat zou iedereen leuk vinden en wat zou iedereen kunnen krijgen?

De grote haas presenteert met trots een nieuwe aflevering van Deal or No Deal! Voor mensen die Deal or No Deal nog niet kennen een korte samenvatting: Je kan je aanmelden voor een spel op de radio. Het spel draait om koffers. Elke koffer bevat een van te voren bepaald bedrag aan Bel-Credits. Startende bij één Bel-Credit, maar tot wel 1500 Bel-Credits.

De gelukkige speler kiest een eigen koffer en speelt hierna meerdere rondes, waarbij koffers gekozen moeten worden. Deze verdwijnen van het speelbord, samen met het bedrag aan Bel-Credits in die koffer. Het doel van de speler: Zo veel mogelijk Bel-Credits krijgen voor zijn/haar koffer!

Wat: Deal or No Deal #2
Wanneer: Zondag 25 april vanaf 20:00
Voor: Iedereen die kans wil maken op maximaal 1500 Bel-Credits

Bedankt voor jullie deelname en veel plezier!

Met vriendelijke groet,
Het Sunnieday team

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.