Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Op zoek naar de schatkist 2022 geplaatst op

Aye kameraad,


Arrgh.. Kameraad, wat goed dat je er bent. We zijn al een tijd op zoek naar een kostbare schatkist die is verstopt in het hotel. Kaartlezen gaat ons nog niet zó goed af helaas. Daarom willen we je vragen om ons te helpen de schatkist te vinden..


Om de schatkist te kunnen aanschouwen moet je eerst een aantal parcoursen afleggen en de daarbij bijbehorende opdrachten uitvoeren. Het is de bedoeling dat je op zoek gaat naar een 2-cijferige code die je in de kamer(s) kunt verkrijgen aan de hand van verschillende vragen en opdrachten. Deze code is belangrijk om de andere kamer(s) in te kunnen en je zoektocht naar de schatkist voort te zetten. Lees goed en hou de 2-cijferige code voor jezelf(!!), want uiteindelijk draait het erom wie als snelst de schatkist geopend heeft. Je ontvangt ook 1 letter per kamer, deze letters vormen uiteindelijk een woord. Dit woord heb je nodig om de schatkist te kunnen openen. Heb je de letter niet ontvangen? Dan kan het zijn dat je er zelf naar op zoek moet, succes!


De snelste 3 zullen een prijzenpakket ontvangen die bestaat uit: 2 exclusieve items, 75 event punten en een unieke badge. De overige winnaars zullen 40 event punten en een badge ontvangen.


Help je ons mee?

Het evenement zal plaatsvinden op zondag 27 maart tot en met woensdag 30 maart van 20u tot 20u30.

Groetjes,
Sunnie Eventmedewerkers

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.