Nieuwsberichten deze week

Nieuwsberichten deze maand

Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Kamer van de Week #23 geplaatst op

Sunnieday Kamer Van De Week
Sunnieday Kamer Van De Week

Beste Sunnie,

De afgelopen twee weken hebben jullie weer heel veel mooie kamers gebouwd met als thema [KVDW] Halloween 2020. Wederom was het niet makkelijk de winnaar te kiezen. Er waren veel goede kamers ingestuurd! En jeetje wat hebben wij een nachtmerries gehad van jullie kamers! We hebben zelfs een heel eng verhaal moeten beleven in een kamer!

Maar dus met trillende handen en tanden is de winnaar van deze griezelige editie geworden.. : LaVie!

Wees niet getreurd dat je niet hebt gewonnen. Want het was een hele moeilijke keuze, alle kamers zagen er echt geweldig uit. Laat daarom ook opnieuw je bouwkunsten aan heel Sunnieday zien! Dit kan je doen door mee te doen met onze nieuwe editie met als thema: [KVDW] Amerika. Ben jij heel goed in het bouwen van een geweldige kamer? Dan is dit je kans om mee te doen!

We zijn weer enorm benieuwd naar jullie geweldige bouwkunsten! We kijken er al weer helemaal naar uit! Laat ons maar mooi verrassen! Je moet je kamernaam aanpassen naar: [KVDW] Amerika. Heb jij dit niet gedaan? Dan zal je inzending als niet geldig worden ervaren. Vergeet niet dat je kamer helemaal af moet zijn.

De uitslag van deze editie zal op Maandag 9 november 2020 zijn! De winnaar krijgt 35 belcredits(!), een KVDW olifantje, de enige echte Kamer van de Week badge en een unieke trofee! We wensen je heel veel succes!

Groetjes,
Rowan & Lukas

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.