Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Nieuwsbrief Uitgave - 31 geplaatst op

Beste Sunnie,


Leuk dat je er weer bent! Vandaag weer een gloednieuwe nieuwsbrief voor jou!

- Nieuwsbriefteam

Competitienieuws
door L.o.t.t.e.

Sunnie Awards

Op woensdagavond 30 januari waren de jaarlijkse Sunnie Awards. Heb je dit gemist? Wees niet getreurd, hieronder volgt een korte samenvatting.

We mochten maar liefst 186 mensen ontvangen in de prachtige event kamer. De deejays slaagden er zelfs in om meer dan 200 luisteraars te hebben! Tijdens de Awards keken we terug naar wie of wat jouw 2018 beter heeft gemaakt. Een week lang konden de spelers stemmen op vijf verschillende categorieën. De volgende personen en dingen kwamen als winnaar uit de bus.

Beste rare : Rode Troon.
Beste badge : Legend badge.
Beste medewerker : Tyeisha.
Beste meisje : Ann.
Beste jongen : Roan.

Namens het volledige nieuwsbriefteam van harte gefeliciteerd.

Het Geluid

Het geluid is terug! De komende weken zal er regelmatig tijdens een radio-uitzending een geluid te horen zijn. Jullie moeten raden wat het geluid is. Je stuurt jouw inzending in via de verzoeklijn. De deejay kiest er willekeurig 2 antwoorden uit. Indien het antwoord fout is wordt de pot verhoogd met 5 Bel-Credits.

Vorig jaar was de pot maar liefst 1610 Bel-Credits waard. Wil jij dit jaar de winnaar zijn van een hele hoop Bel-Credits? Luister dan dagelijks naar Sunnieday radio en wie weet ben jij wel pixelrijk.

Happy Friday

Het radioteam en het eventteam bundelen de krachten samen. Iedere eerste vrijdag van de maand tussen 19u – 20u zal er een event plaatsvinden. Deze events zullen uitgebreider zijn dan normaal! Het dj-team voorziet een spetterende show en het eventteam voorziet een prachtige spelkamer.

Naast mooie prijsjes ook plezier verzekerd!

Kamer van de 2Week

De voorbije weken kregen we heel veel uitzendingen binnen. Opnieuw waren wij verbaasd over de ongelofelijke bouwkunsten van onze spelers. We hadden heel wat Sunnie’s die er toch net iets bovenuit staken. Hierbij willen we één speler eens extra in de bloemetjes zetten. We moeten er niet veel woorden aan vuil moet maken, want de meesten onder ons weten dat we het hebben over Euphoria. Bedankt om ons iedere week te laten smullen van jouw prachtige kamers. Iedere keer opnieuw blijf je ons verbazen.

Vergeet zeker geen kijkje te nemen bij Kamer van de 2Week om het volgende thema te weten.

Staffnieuws
door Roy

Zoals te lezen was in de vorige nieuwsbrief zijn er tijdens de afgelopen periode weer drie sunnies de strijd aan gegaan om te laten zien dat zij het waard zijn om als vaste ambassadeur door het leven te gaan. DutchKingz heeft zich tijdens deze periode positief laten zien. Hij is met vlag en wimpel geslaagd en mag zich vol trots vaste ambassadeur noemen.

Lochness mocht ook een poging doen om tijdens zijn proefperiode te overtuigen als ambassadeur. Helaas is hij hier niet doorheen gekomen. Daarnaast moeten we ook afscheid nemen van nog iemand. _Ilse. heeft tijdens haar proefperiode besloten om haar taken te beindigen. We zien haar dus niet terug als ambassadeur. We willen Lochness en _Ilse. bedanken voor de inzet en hopen beide natuurlijk wel gewoon te blijven zien in het hotel!!

Wil jij er ook voor zorgen dat Sunnie leuk en veilig voor iedereen blijft? Dan is dit je kans! De vacature voor ambassadeur staat namelijk nog steeds open! Je kan 24 uur per dag solliciteren voor deze taak. Je hoeft ons alleen maar te vertellen waarom jij d perfecte persoon bent als ambassadeur! Solliciteer dus snel en wie weet zien we jou wel terug in het staffteam van Sunnieday!

Klik hier om te solliciteren

Wist je dat..
door Kimberley

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Een dag dat je jouw geliefde, familie of huisdier nog eens wat extra liefde geeft. Liefde en gezondheid is belangrijk! Je zult vast al het één en ander weten over valentijn, maar...

Wist je dat...

... in de VS op 14 februari ongeveer 36 miljoen dozen chocolade verkocht worden?
... in Nederland per jaar zo'n dertig miljoen Valentijnskaartjes, e-mails en sms'jes worden verstuurd?
... kussen goed voor je tandvlees is? De extra speekselvorming helpt tandbederf voorkomen.
... er ieder jaar 220.000 huwelijksaanzoeken worden gedaan op Valentijnsdag?
... als je op Valentijnsdag een eekhoorn ziet je met een oplichter zult trouwen die er met al je geld vandoor gaat?
Sneak Peek
door Pascal

In Sneak Peek kijken we wat binnenkort op Sunnieday verschijnt. Krijgen we super flitsende nieuwe badges? Zijn er nieuwe meubels in de aantocht? Wij laten het je weten, een korte tijd voor dat het echt zo ver is!

Laten we deze editie eens focussen op onze badges. We hebben de afgelopen periode veel aan onze badge-winkel gewerkt en flink veel nieuwe categorieëen toegevoegd. Maar we zijn nog niet klaar. Verwacht binnenkort het volgende in onze badge-winkel.

  • 30 nieuwe artiesten. Denk hierbij aan Billie Eilish, Cardi B en Slash.
  • Een goudvis of muis als badge dragen? We voegen 10 nieuwe diergerelateerde badges toe.
  • Carnavalsbadges voor de echte feestgangers.
  • Sterrenbeeldbadges. Of je nou Schorpioen of Ram bent, wij hebben er een voor jou!

Er staat nog veel meer in de planning, maar dit is iets voor de volgende Sneak Peek!

Puzzel
door robozy

De persoon die het beste oog had voor details en dus de zoek de verschillen competitie heeft gewonnen, is Espino. Van harte gefeliciteerd namens het hele team! Jouw prijsje, namelijk de 15 Bel-Credits worden zo snel mogelijk gestort. Had je niet alle verschillen gevonden? Dan kan je hieronder de oplossing bekijken.

Tip: Je kunt de afbeelding zien door met je muis over het kleine plaatje te gaan.

Deze keer zijn we in de romantische tuin van een echte gentleman beland.. Hij is alleen al zijn valentijns-eenden kwijt geraakt! Kun jij hem helpen alle eenden terug te vinden!? Stuur ze dan in via het formulier hieronder! Veel succes met het zoeken van de valentijns-eenden! Misschien win jij wel de 15 Bel-Credits!

Tip: Je kunt de afbeelding zien door met je muis over het kleine plaatje te gaan.

Uit de juiste inzendingen wordt unaniem een winnaar gekozen die maar liefst 15 Bel-Credits zal ontvangen.

Kijkje in het leven van...
door Roy

Hallo allemaal!

Deze week nemen jullie een kijkje in mijn leven. Ik ben L.o.t.t.e. , ik ben 21 jaar en woon in België (sorry voor al de keren dat ik u zei :p). Als kind heb ik uren versleten op dit spel, na enkele jaren inactief geweest te zijn, ben ik terug op Sunnie. Ondertussen maak ik deel uit van het staffteam. 

Momenteel ben ik bezig met mijn opleiding voor leerkracht lager onderwijs. Ik hoop binnen een jaartje afgestudeerd te zijn zodat ik eindelijk aan de slag kan gaan met mijn eigen klasje. Daarnaast ben ik fanatiek bezig met sport. Helaas weigert momenteel mijn lichaam om nog op niveau atletiek te kunnen doen, maar sinds kort geef ik training om mijn passie door te geven aan de jongere generatie. 


Mijn grote droom is om nog veel reizen te mogen maken. Liefst zoveel mogelijk met tenten of kleine hutjes. Ik hou namelijk niet van uren te liggen bakken op het strand.  Helaas kost al dit reizen heel veel geld en als student heb je dit niet altijd. 


Vorige zomer heb ik de kans gekregen om 2 maand lang op een camping te gaan werken waar ik reeds enkele vakanties heb doorgebracht. Deze zomer vertrek ik waarschijnlijk opnieuw naar het zuiden van Frankrijk om daar te gaan werken. Ik heb daar mijn hartje verloren aan het prachtige uitzicht op de bergen + betaald worden om ondertussen te genieten van de zon is nooit mis . :) 

Hopelijk trouwt Ann niet tijdens deze maanden, ik had graag naar haar bruiloft geweest (voor de mensen die niet mee zijn, kijk eens naar de nieuwsbrief van vorige week).


Ik kan nog uren blijven typen, maar ik denk dat het voor jullie te langdradig gaat worden. Dus als jullie nog vragen hebben, kom gerust eens met mij babbelen in het hotel. 

Xxx
Lotte

Strip
door robozy

Extra
door Kimberley

We hebben een aantal wijzigingen aangebracht aan de ruilwaarde. Sommige koersen zijn aangepast, maar ook de waardes zijn wat veranderd. Er zijn miljoenen rares in omloop en per dag wisselen duizenden rares van eigenaar. Het is bij ruilen essentieel dat je weet wat de waarde is van de rares die je ruilt. Want ruilen moet niet leiden tot huilen. Daarom is het belangrijk dat de ruilwaarde een goede richtlijn biedt voor jou als speler. De waarde wordt bepaald door de markt. De richtlijn blijft: is er veel vraag naar een rare, dan gaat de waarde omhoog. Daalt de vraag, dan daalt de waarde.

Tot nu toe zijn de rares van vier categorieën onder de loep genomen en is de waarde ervan reeds vernieuwd volgens de hierboven genoemde richtlijn. De categorieën zijn: holo's, bioscoop, luiaard standbeelden en hitteflippers.

Ook de andere categorieën worden in de loop der tijd volgens de nieuwe richtlijn toegekend. We doen dat in groepjes van categorieën. De ruilwaarde van alle rares zal op die manier langzamerhand marktconform worden.

Is het meubel dat je onlangs ruilde nu ineens gedaald in zijn waarde? Niet getreurd. De ruilwaarde is een richtlijn voor de waarde. Het biedt houvast wanneer je even niet weet hoeveel een meubel ongeveer waard is. Zo werken koersen nu eenmaal. Je kunt er weinig aan veranderen. Maar wie weet staat je meubel over een aantal maanden juist weer hoog in waarde omdat er ineens weer veel vraag naar is.

Heb jij Bel-Creditmeubels uit gewaardeerde categorieën die nog niet in het ruilwaarde-overzicht te vinden zijn? Contacteer dan Kimberley in de client op Sunnieday.

Hopelijk heb je hiermee begrepen hoe de ruilwaarde de komende tijd gaat veranderen.

Veel ruilplezier!
Supervisor Safety & Ruilwaarde

Trend It
door robozy

We houden allemaal van muziek daarom hebben wij weer 5 Sunnie's gevraagd hun favoriete liedje met ons te delen! De nummers van de spelers zijn hieronder te vinden in het carousel. Wil jij nou dat jouw favoriete muzieknummer ook in de carrousel komt? Laat dan jouw favoriete nummer achter in de reacties!

Damaged: Demi Lovato - Warrior
Gwynneth: benny blanco & Juice WRLD - Roses feat. Brendon Urie
Marissa: Aerosmith - Dream On
Esmee: Noorderlicht - Renault Clio (ft. Ritselaar)
Tess..: Billie Eilish - lovely (with Khalid)

Wij hopen dat jullie er van genoten hebben!

Het Sunnie-Nieuwsteam


Zijn er tips of leuke ideeën voor de nieuwsbrief? Meldt het dan in de reacties hieronder of zeg het tegen een staff in het hotel! Zo kunnen we er met z'n allen een leuke nieuwsbrief van maken waar iedereen naar uit zal kijken!

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.