Nieuwsberichten deze maand

Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

14-daagse Evenement geplaatst op

Lieve Sunnie,

Eindelijk! Het is bijna zover! De feestdagen komen eraan. Dat betekent spelletjes, kerstsfeer en natuurlijk super veel prijzen. Het eventteam heeft voor ons een geweldig 14-daagse evenement voorbereid. 

 

Wat houdt het 14-daagse evenement in? 


In deze twee weken (9 tot en met 23 december) zal er elke avond van 20:00-21:00 een evenement plaatsvinden in de kamer van Eventteam. Bij deze evenementen kun je buiten de vele prijzen ook elke dag een speciale badge winnen! Deze zijn gemaakt door ons geweldige grafische team! Ook maak je kans op een VIP badge voor bij de Awards van dit jaar! 

Het zullen een hoop verschillende spellen zijn zoals, raad het woord, teambingo, stoelendans. Te leuk om op te noemen! 

Last but not least lanceren we een nieuwe actie op de radio, het Geluid. Je kent het vast van radiozender Q-Music, waar je prijzen kunt winnen met het raden van een vreemd geluid. Bij Sunnieday radio kun je ook prijzen winnen, al geven wij aan ‘het Geluid’ onze eigen twist. Maar volop kans om een hoop Bel-Credits te winnen!


Even alles op een rij! 

14-daagse evenement, van 9 tot en met 23 december wordt er elke avond samen met een DJ een evenement georganiseerd in de kamer van Eventteam. Hier kun je van alles winnen van rares tot badges! (Elke avond gaat er één VIP badge uit) 

Het Geluid is weer terug op de radio! Als jij denkt dat je weet wat het is? Stuur het dan in in de verzoeklijn van de Sunnieday Radio en maak kans op een hoop Bel-Credits! Let er op dat het Geluid pas vanaf 23 december live gaat!Tot dan! 
  Eventteam

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.