Nieuwsberichten deze week

Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Kamer van de Week #17 geplaatst op

Sunnieday Kamer Van De Week
Sunnieday Kamer Van De Week

Beste Sunnie,

De afgelopen twee weken hebben jullie weer heel veel mooie kamers gebouwd met het thema Zwembad. Yasuit en Rowan hebben enorm genoten van jullie mooie kamers! Maar genoeg gepraat! Het gaat nu om de uitslag!

De winnaar van deze editie is geworden.. Elfjuh!

Wees niet getreurd als je deze keer niet hebt gewonnen, want het was een moeilijke keuze! Alle kamers zagen er echt geweldig uit. Laat daarom ook opnieuw jouw bouwkunsten aan heel Sunnieday zien! Dit kan je doen door je aan te melden voor onze nieuwe editie met als thema: [KVDW] Cafe 2020. Ben jij goed in het bouwen van een geweldige kamer? Deze keer hebben we een extra verrassing voor jullie! Jullie mogen eenmalig met meerdere (maar maximaal drie) Sunnie's bouwen aan een kamer!

We zijn weer enorm benieuwd naar jullie geweldige bouwkunsten! We kijken er weer helemaal naar uit! Verras ons! Je moet je kamernaam aanpassen naar: [KVDW] Cafe 2020. Heb jij dit niet gedaan? Dan zal jouw inzending als niet geldig worden ervaren.

De uitslag van deze editie zal op Maandag 17 augustus 2020 plaatsvinden. De winnaars krijgen ieder 35 belcredits(!), een KVDW olifantje, de enige echte Kamer van de Week badge en een unieke trofee! We wensen jullie heel veel succes!

Groetjes,
Rowan & Yasuit

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.