Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Kamer van de 2Week #3 geplaatst op

Sunnieday Kamer Van De Week

Beste Sunnie,

De inzendingen van deze editie waren erg creatief. We hebben de grootste en mooiste kamers gezien in Sunnieday en voor deze week hebben we ook een leuk thema! Maar eerst de winnaar van de vorige editie.

De winnaar van deze week is geworden.. AppelBodemJeans. Jij hebt de mooiste kamer gemaakt met als thema: [KVD2W] Herfst. Gefeliciteerd, de prijzen zullen zo snel mogelijk naar jou toekomen. In primeur komt de Kamer van de 2Week nu ook in onze navigator terecht bij de publieke kamers! Je kan jouw kamer daar dus tijdelijk bewonderen!

Niet gewonnen? Wees niet getreurd! Deze editie is er weer een nieuwe kans voor jou waarin jij jouw bouwkunsten kunt laten zien aan heel Sunnieday! Het nieuwe thema van deze week is: Kerstmis 2023! Wacht dus niet, maar begin gelijk bouwen.

LET OP! Je moet deze editie ook je kamernaam aanpassen aan Kamer Van De 2Week. De kamernaam hoe je hem moet insturen zal [KVD2W] Kerstmis moeten zijn. Indien je dit niet hebt, wordt de inzending niet als geldig ervaren! De winnaar van deze editie wint 50 event punten, een Kamer van de 2Week trofee en natuurlijk de enige echte Kamer van de 2Week badge! De uitslag zal op zondag 24 december 2023 zijn! Veel succes allemaal =D

Spelregels Kamer van de 2Week
(!) Het mag geen bestaande kamer zijn;
(!) Samen met iemand een kamer bouwen mag, maar alleen de eigenaar van de kamer krijgt het prijzenpakket;
(!) De kamer moet in het bepaalde thema zijn;
(!) Geen kamers nabouwen van internet, wees creatief.

Groetjes,

Sunnie Management

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.