Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Nieuwsbrief #November geplaatst op

Sunnieday Nieuwsbrief

Hey!

Welkom bij deze editie van de nieuwsbrief. We hebben deze keer weer veel leesvoer voor jullie klaar staan! Onze nieuwsbrief team heeft namelijk hun uiterste best gedaan om een leuke nieuwsbrief in elkaar te zetten. Zet je dus schrap en heel veel leesplezier!

Het nieuwsbriefteam

Badge Spotlight
door Pascal

We hebben de afgelopen weken echt heel veel berichtjes gekregen. Veel van deze berichten hadden een doorlopend thema: een bepaald idee voor een reeks badges. Jullie vragen en wij luisteren. Wij presenteren jullie met trots Among Us badges!

Elke Zondag voegen we een paar nieuwe Among Us badges toe aan de collectie. Houd de badgeshop dus zeker in de gaten. Let wel op: de badges zijn maar tijdelijk beschikbaar. Dat is wel een beetje sus..

Guilty Pleasures
door Walli

Het moment waar jullie allemaal op hebben lopen wachten! De beschamend pleziertjes van onze medewerkers zijn..

De Guilty Pleasure van onze Nikki is: Kipnuggets van McDonalds zonder saus.

De Guilty Pleasure van onze Souff is: Tekenfilms en anime kijken.

De Guilty Pleasure van onze Elfjuh is: Metal muziek!

Wat vinden jullie leuk om te doen/kijken waar jij je stiekem een beetje voor schaamt? Laat het ons weten in de reacties!

Hey! Ik ben..
door Mila

Halloooo mijn naam is Mila surprise surprise dat is ook mijn sunnie naam. Ik ben te horen op sunnieradio (mensen kennen mij van mijn heftige muzieksmaak) ik ben bijna 19 en ik kom uit Rotterdam (ken je dat nie horen dan).

In mijn dagelijks leven loop ik stage bij een branchevereniging en werk ik als part-time sushi bezorger. Na mijn stage kan ik weer verder met mijn studie Marketing & Communicatie. Ik maak radio, omdat ik veel van muziek hou en ik hou van lekker veel praten. Ik ben sinds kort ook DJ Coach, dus dat is weer een nieuw avontuur waar ik heel veel zin in heb.

Mijn hobby's zijn tekenen, fotograferen en natuurlijk radio maken! Naast tekenen en fotograferen speel ik 3 keer in de week hockey! Ik hockey al 14 jaar en heb het nog steeds naar mijn zin. Helaas dat het door de corona niet door gaat :(.

Op sunnie ben ik vaak aanwezig en ben ik altijd in voor een praatje dus als je me ziet kom gerust lekker babbelen!

Veel muzikale groetjes van Mila!

Wist je dat?!
door Juul & Queeny

Hard werken, weinig verdienen. Het komt je vast bekend voor! Alles kost geld en vaak ook teveel geld. Gelukkig is er in Nederland één keer per jaar een heel gunstig weekend genaamd; Black Friday. Deze oorspronkelijke traditie is opgezet in de Verenigde Staten en sinds enkele jaren ook actief in Nederland, België en andere delen van de wereld. Ook dit jaar kunnen wij weer spreken van deze leuke traditie! 27 november 2020 gaat het weekend in en wordt dit maandag 30 november 2020 beëindigd met Cyber Monday. Dus alle koopwensen die nog ver weg lijken, komen met de dag dichterbij! Hieronder volgen nog enkele weetjes!

  • De term Black Friday is ontstaan in de Verenigde Staten?
  • Black friday al sinds 1869 bestaat?!
  • De dag voor Black Friday, Thanksgiving heet? (Dit is een amerikaanse feestdag)
  • Black Friday is inmiddels een heel koopjesweekend. Dit zijn makkelijk meegenomen extra inkomsten.
  • Cyber Monday polulairder is in Nederland?
  • Black Friday helemaal geen shopfestijn was? Het was een term voor de chaos die ontstond bij een financiële crisis. Twee bankiers kochten zoveel mogelijk goud als mogelijk op, om zo te prijs te laten stijgen.
Achter de schermen
door Benjamin

Het eventteam, jullie zijn vast weleens leden van het eventteam tegengekomen in Sunnie. Zo zie je ze bij verschillende events (zoals partygames) maar ook bij de grote evenementen zoals het Halloween event van een paar weken terug. Poh was dat eng!

Wat doen zij nou precies? Het eventteam houdt zich vooral bezig met het bedenken, bouwen en organiseren van evenementen en allerlei games binnen Sunnie! In het bouwen van een evenement wordt veel tijd gestoken. Dit is ook wel nodig, want het is toch best veel werk. Een goed voorbeeld is het Halloween evenement een aantal weken terug. Dit evenement bestond uit een heleboel kamers, waarbij heel veel gebrainstormd is hoe de kamers er uit moesten zien en hoe de verhaallijn moest zijn.

Het gaat bij het eventteam om een aantal mensen die het hele plan bedenken, een aantal die het gaan bouwen en mensen die verder ook wireds toepassen. En dit gebeurt niet een weekje van te voren. Hier gaan weken, of zelfs maanden aan vooraf! Zo kun je je misschien bedenken waar we nu al mee bezig zijn! En dit alles om jullie het grootste plezier in Sunnie te laten beleven!

Het gehele eventteam werkt nauw met elkaar samen. Soms wordt je opgedeeld in groepjes van twee of drie en soms krijg je zelfs een opdracht voor jou alleen. Er zit veel variatie in wat de mensen binnen het eventteam kunnen. Sommigen zijn juist heel goed in bouwen, anderen zijn goed met wireds en dan heb je ook nog mensen die heel goed zijn in het organiseren en dus hosten van deze evenementen.

Als laatste zit er ook nog een stukje nieuws schrijven aan vast geknoopt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Kamer van de Week, of een stukje over een nieuw opkomend evenement!

Klinkt dit je allemaal als muziek in de oren? Wij zijn nog steeds zoekende naar nieuwe collega's. Kun je goed en leuk bouwen, heb je oog voor detail, of hou je er gewoonweg veel van om je mede-Sunnies meer plezier te brengen? Solliciteer snel!

Room Spotlight
door Mila

Aangezien we de koude periode ingaan heb ik een warme kamer gekozen. Deze maand staat Sunnie Winterlandschap in de room spotlight! Een lekker knusse kamer die je echte wintersport vibes geeft! Speel de leuke arcade games of geniet van een warme chocomelk bij de openhaard. De kamer heeft een warme sfeer door de houten vloeren en muren, maar zorg dat je je hand niet in de aquariums doet, want dan ben je hem kwijt! Kom je snel langs voor een warme chocomelk?

Brrr..
Evenementenpraat
door Walli

Afgelopen maand heeft ons Halloween event plaats gevonden, wij mogen succesvol terugkijken op dit event. Bedankt voor al jullie positieve reacties! Om deze lijn door te zetten hebben wij iets leuks wat we al stiekem een beetje gaan verklappen aan jullie.

Op Sunnieday zien we de laatste weken al een heleboel kerstmutsen verschijnen en er is al regelmatig kerstmuziek op onze Sunnieday-Radio. Het eventteam zal daarom deze kerst flink uitpakken, dit niet door een event te hosten maar... 17 tot en met 31 december zullen er dagelijkse events georganiseerd worden! Hoe & wat? Daar zal later meer informatie over komen. wij verheugen ons er al op, hopelijk jullie ook!

Rara, wie ben ik?!
door Pascal

Hey,

Ik ben een trouwe Sunnieday speler, ik bespeel graag instrumenten en soms schiet ik een pijl in de roos! Als trotse carnavaller ben ik altijd klaar voor een feestje! ik ben niet altijd online maar altijd bereid voor een praatje!

Weet jij wie ik ben?

Het vorige bericht was van onze enige echte enrique. Het was niet heel erg lastig. Alle informatie die je nodig had stond in het "Hey! Ik ben.." kopje van die editie. We feliciteren colablikje12 met de winst!

Maar, wie is het dan toch deze keer?! Maak kans op 15 Bel-Credits! Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs? Laat ons weten in de reacties onder deze nieuwsbrief wie dit bericht hier boven nou heeft geschreven?!

Puzzel
door Walli

Gefeliciteerd colablikje12, jij hebt de vorige quizvraag als eerste correct beantwoord! De 25 bel-credits komen jouw kant op!

Allemaal cadeautjes!

Ho.. Ho.. Ho..

We gaan richting de feestmaand van het jaar, namelijk december! Zoals je op de foto kunt zien is de kerstman al druk bezig samen met zijn elf om de cadeautjes te sorteren. Nu is de vraag van deze editie, hoeveel cadeautjes staan er nou daadwerkelijk in de kamer? Laat dit dan weten in de onderstaande reacties en maak kans op 25 Bel-Credits voor jouw pixelaccount!

Vind je de afbeelding ook een beetje te klein? Dat is geen probleem. Je kan hem vergroten door hier te klikken. Je doet mee via de reacties. Voor vragen kan je altijd terecht bij iemand van het nieuwsbrief team.

Staffnieuws
door Larissa

In het Staffteam hebben we bijna altijd leuk nieuws, want hebben jullie de nieuwe Ambassadeurs al zien rondhangen in het hotel? Julia en Sabine! hebben namelijk hun proefperiode behaald en wij mogen ze feliciteren als vaste Ambassadeurs in ons team!

Daarnaast hebben wij goed nieuws voor onze Souff, hij heeft namelijk zijn proefperiode als Moderator behaald!

Wil jij altijd al graag Staff worden? Dat kan! Je kunt namelijk een sollicitatie doen voor Proef-Ambassadeur, neem een kijkje op onze vacature pagina en wie weet mogen we jou binnenkort verwelkomen in ons team! Hier vind je onze vacature pagina.


Zijn er tips of leuke ideëen voor de nieuwsbrief? Meldt het dan in de reacties hieronder of zeg het tegen een staff in het hotel! Zo kunnen we er met z'n allen een leuke nieuwsbrief van maken waar iedereen naar uit zal kijken! Een klein bericht van de redactie: Meme van de maand komt helaas te vervallen.

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.