Nieuwsberichten deze week

Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Kamer van de Week #22 geplaatst op

Sunnieday Kamer Van De Week
Sunnieday Kamer Van De Week

Beste Sunnie,

De afgelopen twee weken hebben jullie zeer weinig mooie kamers gebouwd met het thema [KVDW] Winkelstraat. Daarom was het deze keer voor Rowan en Lukas een heel makkelijke keuze! Want er was maar 1 kamer die helemaal af was maar het was zeker niet de minste kamer.

En die kamer was van *trommelgeroffel* : -BroesblinktMilastinkt!

Wees niet getreurd of boos dat je niet hebt gewonnen. Want anders moest je maar zelf meedoen. Laat daarom nu wel je bouwkunsten aan heel Sunnieday zien! Dit kan je doen door mee te doen met onze nieuwe editie met als thema: [KVDW] Halloween 2020 . Ben jij heel goed in het bouwen van een geweldige kamer? Dan is dit je kans om mee te doen!

We zijn weer enorm benieuwd naar jullie geweldige bouwkunsten! We kijken er al weer helemaal naar uit! Laat ons maar mooi verrassen! Je moet je kamernaam aanpassen naar: [KVDW] Halloween 2020. Heb jij dit niet gedaan? Dan zal je inzending als niet geldig worden ervaren. Vergeet niet dat je kamer helemaal af moet zijn.

De uitslag van deze editie zal op Maandag 26 oktober 2020 zijn! De winnaar krijgt 35 belcredits(!), een KVDW olifantje, de enige echte Kamer van de Week badge en een unieke trofee! We wensen je heel veel succes!

Groetjes,
Rowan & Lukas

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.