Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Nieuwsbrief #September geplaatst op

Sunnieday Nieuwsbrief

Hey jij daar, leuk dat je weer geklikt hebt op ons nieuwsbericht!

De afgelopen tijd hebben wij weer ontzettend veel gebrainstormd om voor jullie een mooi nieuwsbericht in elkaar te knutselen. Zodat jullie weer helemaal up to date zijn van alles wat er in het hotel gaande is!

Groetjes,
Het nieuwsbriefteam

Badge Spotlight
door Marissa

Het is weer zo ver, 27 september komen er weer 5 oldskool badges online! Zet het in je agenda en spaar je bel-credits alvast op, want ze zijn er maar 24 uur en zullen 8BC per stuk worden! Houd ook onze Twitter in de gaten (@SunnieTeam) om al eerder kans te maken op 1 van de 5 badges en toekomstige winacties!

Bekijk gelijk ook even de rest van de badge shop, er wordt regelmatig gewerkt aan vernieuwing. Koop wat badges (of neem ze gratis uit de "Gratis Badges" categorie) en vrolijk je profiel lekker op!

Het Geluid
door Pascal

Na lang spelen en meer dan 150 pogingen het geluid te raden is het moment waar iedereen op zat te wachten dan eindelijk gekomen. Het geluid is geraden!

We feliciteren de winnaar Crewyr met de fantastisch grote pot van 1080 bel-credits. In de volgende nieuwsbrief gaan we hem vragen hoe hij op dit antwoord is gekomen en wat hij met zijn toffe prijs gaat doen.

Maar wat is het geluid nou? We zullen jullie nu niet langer in spanning houden. Jullie hebben van ons twee tips gekregen. "Tijdens een hittegolf komt het erg van pas" en "Je geeft het glazen product toegang tot". Deze twee tips konden je helpen het juiste antwoord te krijgen.

Daar gaan we. Het geluid was: een deksel van een glazen limonadekan dichtdoen.

Complimentenmuur
door Rowan

Ook afgelopen maand zijn er weer enorm veel leuke complimenten en berichten binnen gekomen! Met deze berichten hebben wij voor deze maand ook weer een nieuwe complimentenmuur in elkaar gezet! Wil jij de volgende keer ook je vriend/maatje/geliefde of wat dan ook een compliment geven? Wacht niet langer en stuur mij een berichtje in het hotel! Hoe meer berichten hoe leuker de complimentenmuur gaat worden! Ik kijk weer uit naar jullie mooie en lieve complimenten!

Complimentenmuur
Puzzel
door Walli

Gefeliciteerd Lode., jij hebt de vorige quizvraag als eerste correct beantwoord! De 25 bel-credits komen jouw kant op!

De puzzel van deze week is in het thema India, deze meubels en nog een aantal andere categorieën zijn recent toegevoegd in de shop. Je kunt misschien al raden wat deze week de puzzel is. Inderdaad! Zoek de verschillen, kun jij ze vinden? Laat dit dan weten in de onderstaande reacties en maak kans op 25 Bel-Credits voor jouw pixelaccount!

Puzzel in India

Vind je de afbeelding ook een beetje te klein? Dat is geen probleem. Je kan hem vergroten door hier te klikken. Je doet mee via de reacties. Voor vragen kan je altijd terecht bij iemand van het nieuwsbrief team.

Staffnieuws
door Pascal

Voor dat we beginnen met een korte samenvatting van al het staffnieuws willen we aangeven dat het Sunnieday Team altijd versterking zoekt. Is het ambassadeur zijn nou echt jouw ding of kan je goed evenementen organiseren? Neem dan even een kijkje op onze vacature pagina !

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Nick. We bedanken hem voor zijn inzet en hopen hem vaak tegen te komen. Het team heeft natuurlijk ook een aantal nieuwe gezichten gekregen. We feliciteren :.Leon.: met het behalen van zijn proef-periode en wensen enrique nog succes met de resterende proefperiode. We feliciteren Souff met zijn promotie tot eXpert en wensen hem veel succes met zijn nieuwe taken. Nikki is weer terug om het eventteam te versterken. Verder verwelkomen we Elfjuh en G0N3 in het eventteam, waar ze een proefperiode beginnen. Succes!

Wist je dat?!
door Queeny

Nu we in september zijn aangekomen begint ook bijna de herfst, en niet veel later ook de winter dit jaar! Veel mensen voelen zich toch een beetje somber wanneer de blaadjes vallen en de dagen korter worden, maar niet getreurd, hier zijn 10 weetjes over de herfst en de winter die je weer wat wijzer maken en misschien ook wel een vrolijk humeur brengen!

 • Het jaar eigenlijk in twee seizoenen was verdeeld, namelijk de zomer en de winter? Gelukkig hebben we nu vier seizoenen om te shoppen!
 • Het ongeveer 195 uur regent of sneeuwt in december, januari en februari? WOW!
 • Mensen die in de herfst geboren zijn gemiddeld zes maanden langer leven? De zwangere vrouwen eten namelijk in de zomer meer verse groenten en fruit, wat een positief effect heeft op de baby!
 • Een telefoon voor een loopneus kan zorgen? Op een telefoon zitten namelijk veel bacillen van alle mensen die het vasthouden!
 • Je niet verkouden wordt als je met nat haar naar buiten gaat? Dat heeft als het goed is geen effect op je gezondheid! Hmmm, dit weten we niet 100% zeker!
 • De winter somber maakt? Dat komt door het gebrek aan zonlicht. Zorg dus voor een halfuurtje daglicht per dag, daar voel je jezelf stukken beter van!
 • De herfst een spinnenseizoen is? Ze waren er al een hele tijd, ze zijn alleen volwassen geworden en we zien ze nu beter zitten. Iek!
 • Herfst een moeilijk rijmwoord is? Probeer maar eens iets te rijmen met dit woord! Eeeh, klerfst, bederfst?
 • Je blauwe lippen krijgt van de kou? Dat is omdat, als je het heel erg koud hebt, je lichaam dan extra moeite moet doen om de belangrijke organen warm te houden! Zo ontstaan dus ook blauwe vingers en tenen.
Het leven van..
door Mila

Hallo lieve Sunnie's,

Mijn naam is Leon. Je kent me vast wel als :.Leon.: in het hotel. Ik mag met trots zeggen dat ik sinds kort Ambassadeur ben geworden! Mijn doel als ambassadeur is om Sunnieday zo veilig en plezierig mogelijk voor iedereen te maken en uiteraard om mensen te helpen die eventueel tegen een probleem aanlopen. Hierbij zal ik zeker kijken wat ik voor die gene zal kunnen betekenen. Verder is mijn doel ook om uiteindelijk te promoveren van ambassadeur naar expert, moderator en zo voort. Ik ben er altijd voor in om gezellig een praatje te maken dus kom gerust voor een babbel dat is altijd leuk.

Naast Sunnieday ben ik werkzaam in de bouw als grondwerker/ kraanmachinist. Ik woon samen met mijn vriendin in Nederland. En mijn hobby's zijn varen in de zomer ( ik heb zelf een eigen boot), zwemmen, vissen ( ook magneet vissen ) en vuurwerk shows bezoeken ( helaas met het corona virus zit dat er dit jaar niet in ben ik bang ) en uiteraard ben ik nu ook werkzaam als staff als hobby in dit prachtige hotel. Ik vind het leuk om mensen te helpen met problemen en vragen. Ik hoop dan ook dat ik dit dan ook heel lang mag volhouden. Ik heb echt een heleboel leuke Sunnieday collega's waar ik het goed mee kan vinden en ik ben echt blij dat ik dit dan ook mag doen en ik doe dit echt met trots en veel plezier.

Verder ben ik ondanks dat ik een eigen boot heb een echte winter liefhebber, want ik hou echt van de kerst ik vind dat een hele gezellige periode met al die kerst muziek verlichting en versierde kerstbomen. En de avonden die steeds eerder donker worden. En met de feestdagen is iedereen veel vrolijker en dat doet mij ook goed.

Ik hoop jullie snel weer in ons mooie Sunnieday hotel te zien. En mochten jullie vragen of problemen hebben dan help ik jullie graag. En kom vooral langs voor een praatje dat is altijd gezellig ;)

Groetjes,
Leon

Guilty Pleasure
door Walli

De beschamend pleziertjes van onze medewerkers zijn..

 • De Guilty Pleasure van onze Mila is: Rupauls drag race
 • De Guilty Pleasure van onze Damien is: Spongebob
 • De Guilty Pleasure van onze Enrique is: Anime series

Wat vinden jullie leuk om te doen/kijken waar jij je stiekem een beetje voor schaamt?

Update
door Marissa

Bijna altijd als je op iemand klikt in het hotel zie je één of meerdere badges geplakt op zijn of haar profiel. De ene persoon heeft hele kleurrijke badges, de ander meer gericht naar zichzelf, oude spelers dragen vaak met trots de oude badges. Waar komen die badges nou eigenlijk vandaan en hoe worden ze gemaakt? Dat zal ik je vertellen.

De badges worden gemaakt vanuit onze ontwikkelaars en dan met name vanuit de pixelaars binnen dat team. Zij zijn druk bezig met thema's voor badges verzinnen en daarbij inspiratie zoeken voor minimaal 10 badges per thema. Vaak worden deze gemaakt in Adobe Photoshop of Paint.net op een heel klein canvas van 40x40 pixels. Dit is veel werk, want op zo'n klein canvas iets maken wat van een afstandje nog steeds duidelijk is, is best moeilijk! Ook moeten zij rekening houden met de achtergrond waar de badges op komen, zo kan je niet makkelijk een badge maken die veel grijstinten heeft, het beste is dus als er veel kleur in zit en om het mooi te maken ook nog een beetje diepte in zit door schaduw en lichtval te maken.

Zodra de badges dan af zijn krijgen ze een titel en beschrijving. Alle thema's worden geplaatst in een planning, zo houden zij goed overzicht over wat er is gedaan, wie waar mee bezig is en wat al afgerond is. Uiteindelijk worden de thema's om de zoveel tijd online geplaatst of bijgewerkt, blijft de badge shop lekker up-to-date en hebben jullie weer wat leuks om je profiel weer op te fleuren!


Zijn er tips of leuke ideëen voor de nieuwsbrief? Meldt het dan in de reacties hieronder of zeg het tegen een staff in het hotel! Zo kunnen we er met z'n allen een leuke nieuwsbrief van maken waar iedereen naar uit zal kijken!

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.