Nieuwsberichten deze week

Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

(Update) BELANGRIJK shop nieuws! geplaatst op

Beste spelers,

Na lang wachten is het eindelijk zover. Er komen weer nieuwe limited editions aan, aangezien het een tijdje geleden is dat de laatste LTD’s uitkwamen gaan wij jullie nog een keer uitleggen hoe het in zijn werking gaat.

Op zondag 2 Augustus tussen 20:30 en 21:30 zullen wij de LTD’s lanceren! Vroeger was het zo dat de eerste koper nummer één kreeg en dit opliep totdat de laatste is LTD was verkocht. Dit is nu niet meer het geval.Teaser draak 

De nummers van de LTD’s zullen willekeurig bepaald worden door het systeem. Hierdoor heeft iedereen kans op de mooiste cijfers! We hebben alvast een teaser toegevoegd in dit nieuwsbericht, maar in de loop van volgende week zullen wij meer teasers plaatsen op onze social media, dus hou deze goed in de gaten!

MAAR ER IS MEER……
We hebben namelijk een nieuwe pagina toegevoegd aan de BC-Meubels genaamd Exclusief. Dit is een pagina waar we gedurende een periode van twee weken nieuwe meubels uitbrengen en oude meubels terugbrengen. Daarna verdwijnen ze weer uit de shop.

We hopen hier veel mensen blij mee te maken. Het gaat namelijk niet alleen om meubels die een waarde hebben opgebouwd, maar er zullen ook nieuwe meubels toegevoegd worden aan de pagina die niet in het hotel te vind en zijn.

Hopelijk zien we jullie snel terug in het hotel!

Groetjes,
Het ontwikkelaar en ruilwaarde team

Update: de Limited Edition meubels van de aankomende editie zijn nog niet willekeurig. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.