Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Nieuwsbrief #Juli geplaatst op

Beste Sunnie,


Leuk dat je er weer bent! Met de zomer al in huis en een zonnige dag op Sunnieday hebben wij voor jou weer een aan het zwembad geschreven nieuwsbrief! Geniet van je zomer, je vakantie en je duik in ons Zwembad!

- Nieuwsbriefteam

Wist je dat..
door Queeny

Vakantie de tijd is waar we lekker kunnen relaxen en allemaal naar uitkijken maar ook dat wat ons vaak van tevoren veel stress oplevert. Ook kijken mannen en vrouwen anders tegen een vakantie aan. We hebben hieronder een paar leuke vakantie weetjes voor je verzameld.

  • Nederlanders op nummer 1 in de wereld staan voor het meenemen van eigen voedingsmiddelen zoals kaas, drop en hagelslag?
  • Vliegen naar je reisbestemming steeds meer de norm wordt?
  • Vrouwen uitgebreide lijstjes maken van wat ze allemaal moeten regelen voor en tijdens de vakantie?
  • Mannen vrijwel nooit uitgebreide lijstjes gebruiken of maken?
  • Vrouwen veel minder achter het stuur zitten tijdens een autovakantie?
  • Vakantiegangers niet volledig uitgerust terugkomen van vakantie?
  • Dat je je goed moet insmeren tijdens je vakantie, maar toch ieder jaar weer meer dan de helft van de Nederlanders verbrandt tijdens hun verblijf op een vakantieadres?
  • Nederlanders het meest kritisch zijn als het gaat om hygiëne op hun vakantieadres.
  • De top 3 angsten zijn om je paspoort te verliezen, in een ziekenhuis terecht komen waar men de taal niet spreekt en op het verkeerde vakantieadres belanden?

Backstage
door Rick

We zitten niet stil achter de schermen, en dat laten we graag zien. Maarten is namelijk hard bezig geweest om de jukebox weer werkend te krijgen. Dit betekent dat jij binnenkort weer alle tunes kan streamen naar je gehele kamer! En is het je al opgevallen dat de marktplaats nu de goedkoopste items als eerste laat zien?

Zomer op Sunnieday

Ook een leuke update voor de bouwers onder ons. We hebben namelijk verschillende categorieën toegevoegd binnen onze catalogus. Dit zijn bijvoorbeeld: Blokhut, India en Kerstmis 2020. En in het verlengde hiervan zijn de Sunnie Rares helemaal overhoop gehaald waardoor er nieuwe meubels beschikbaar zijn.

Op het gebied van badges blijven onze pixelaars ook bezig. Ze zijn continu bezig om nieuwe badges te maken waar het publiek van kan genieten. Zo is er recent de nieuwe categorieën Sport 2020 en Kledingmerken uitgekomen. En een kleine spoiler… Er wordt gewerkt aan de zomer badges.

Een aantal genoemde functies zijn op dit moment nog niet beschikbaar. Meer informatie over deze en nog veel meer toffe functies, meubels en badges verschijnt binnenkort op onze website. Houd het nieuws in de gaten.


Complimentenmuur
door Rowan

Het is inmiddels al weer een tijdje geleden, maar na lang overleg is het uiteindelijk besloten: de complimentenmuur komt terug!

Heb jij iets wat je altijd eens kwijt wou? Is het een bericht voor een belangrijk iemand in jouw leven? Of wil je iemand die je zeer dankbaar bent op een leuke manier bedanken? Dit is de ideale kans! Alle complimenten, gedichten of lieve berichtjes die wij ontvangen komen op een plakbriefje en daarna direct op onze virtuele complimentenmuur!

We kijken enorm uit naar alle mooie, leuke en lieve berichtjes! Schrijf in de reacties onder deze nieuwsbrief dat je mee wil doen met de complimentenmuur en we nemen contact met je op.


Het leven van
door Jay

Hey daar lieve vriendjes!

Op Sunnieday kennen jullie mij vast wel als Krokodil! Ik mag dan wel een roofdier zijn maar ik ben eigenlijk heel lief hoor, wees dus niet bang als je me ziet! Speciaal omdat ik nu een stafflid ben, heb ik besloten om vegan te worden zodat jullie je allemaal veilig kunnen voelen. Vroeger zouden eendjes zich niet zo veilig voelen bij mij maar nu zijn we dikke vrienden!

Uiteraard heet ik niet Krokodil in het echt, mijn naam is Lindsy maar ik word vooral Lins of Linds genoemd. Wat velen onder jullie misschien nog niet wisten is dat ik van België ben! Ja hoor, ik ben Vlaams! Ik ben 21 jaar oud en ik woon gezellig nog thuis want ik studeer namelijk nog. Ik studeer Biochemie & Biotechnologie aan de Universiteit van Gent! Ik hoor velen nu al denken "Wat is dat nou weer voor iets?", nou heel kort door de bocht ben ik eigenlijk gewoon heel veel bezig met DNA. Zoals je een knutselwerkje maakt met een schaar en lijm, werk ik dus met DNA! Later zal ik dus wetenschappelijk onderzoek doen maar vraag me nog niet naar wat want ik heb zelf helemaaaaal nog geen idee.

Als echte Gentste studente ben ik na-tuur-lijk ook te vinden in de welbekende Overpoort! Ik ben altijd in the mood voor een avondje uit met mijn vrienden! Maar ik geniet uiteraard ook van een avondje gezellig thuis om samen met mijn vriend een serie of filmpje te kijken. Maar wat ik toch het allerliefste doe in mijn vrije tijd is lekker eten! Met lekkernijtjes doe je mij altijd een plezier! :D

Nu weten jullie toch al héél wat meer over mij en hoe mijn leven er uitziet! Hopelijk tot binnenkort op Sunnieday!

Hap hap
Krokobil


Puzzel
door Walli

Puzzel 1

Gefeliciteerd Crewyr, jij hebt de vorige quizvraag als eerste correct beantwoord! De 25 bel-credits komen jouw kant op!

Tijd voor een nieuwe quizvraag, onze ambassadeur Queeny gaat koken voor haar lieve ouders! Dit is voor haar een grote onderneming, daarom is ze opzoek in de supermarkt naar de juiste ingrediënten voor haar gerechtje. Bij de groenteafdeling heeft ze het eerste ingrediënt voor haar gerecht al gevonden! Weet jij welk handitem ze momenteel in haar hand heeft? Laat dit dan weten in de onderstaande reacties & maak kans op 25 Bel-Credits voor jouw pixel account!


Staffnieuws
door Nick

Het staffteam heeft de afgelopen tijd een nieuwe ambassadeur mogen verwelkomen, namelijk Souff. Hij heeft zich de afgelopen 2 weken mogen bewijzen als proef ambassadeur en heeft zijn proefperiode met vlag en wimpel gehaald. Wij mogen hem feliciteren en vanaf nu een vaste ambassadeur noemen! Dus als jij een vraag voor hem hebt, mag je deze altijd aan hem stellen, hij zal altijd klaar staan om deze te beantwoorden. Misschien zie je hem binnenkort wel wat over zichzelf vertellen in de volgende nieuwsbrief.

Naast dat wij een nieuwe ambassadeur hebben mogen verwelkomen in het staffteam hebben ook twee nieuwe eXperts zich mogen bewijzen, namelijk Larissa en Krokodil! Zij mochten zichzelf de afgelopen 2 weken bewijzen als Proef-eXpert en hebben hun proefperiode behaald.Wij wensen hen heel veel succes met hun nieuwe functie!

Ook hebben de staffleden sinds kort een badge boven hun hoofd als ze een kamer betreden. Dankzij deze badge weet jij altijd wanneer er een stafflid in de kamer aanwezig is!

Heb jij altijd al gedroomd van een plekje in ons team? Dan is dit nu jouw kans! Solliciteer direct voor een van onze openstaande vacatures en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team als nieuwe collega!


Eventnieuws
door Pascal

Is het nu al kerst? Dan moeten we snel zijn!  Zet de spotlights maar aan, laat de DJ zijn muziek maar afspelen en start de camera's. Het is weer zover! Het is tijd voor de Sunnieday Awards 2020!

Maar nog niet helemaal. Geen zorgen, we weten dat het nog geen kerst is! Dit jaar vinden de Sunnieday Awards wat eerder plaats. Ons evenemententeam werkt inmiddels hard aan dit toffe evenement die we tot nu toe elk jaar voor jullie verzorgen. Wanneer het nu is, is nog een klein geheimpje! Maak je geen zorgen. Het duurt in ieder geval niet lang meer!

Maar dat is nog niet alles: het evenemententeam werkt hard aan nieuwe leuke spelletjes en evenementen om je tijdens de zomer te vermaken. Let goed op in het hotel, want wie weet maak je wel kans op toffe prijzen!



Wij hopen dat jullie er van genoten hebben!

Het Sunnie-Nieuwsteam


Zijn er tips of leuke ideëen voor de nieuwsbrief? Meldt het dan in de reacties hieronder of zeg het tegen een staff in het hotel! Zo kunnen we er met z'n allen een leuke nieuwsbrief van maken waar iedereen naar uit zal kijken!

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.