Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Kamer van de Week #11 geplaatst op

Sunnieday Kamer Van De Week

Beste Sunnie,

De afgelopen twee weken hebben jullie weer heel veel mooie kamers gebouwd met het thema: [KVDW] Koningsdag. En daar kwamen weer ontzettend veel leuke kamers uit! Heel veel creatieve kamers vooral! Wij hebben enorm genoten van de Hollandse sfeer. Maar genoeg gepraat het gaat nu om de uitslag!

De winnaar van deze editie is geworden.. Elfjuh!



Wees niet getreurd of boos dat je niet hebt gewonnen, want het was een hele moeilijke keuze alle kamers zagen er geweldig uit. Laat daarom ook opnieuw je bouwkunsten aan heel Sunnieday zien! Dit kan je doen door mee te doen met onze nieuwe editie met als thema: [KVDW] Azië. Ben jij heel goed in het bouwen van een geweldige kamer? Dan is dit je kans om mee te doen! :D

We zijn weer enorm benieuwd naar jullie geweldige bouwkunsten! We kijken er weer helemaal naar uit! Laat ons maar mooi verrassen! Je moet je kamernaam aanpassen naar: [KVDW] Azië. Heb jij dit niet gedaan? Dan zal je inzending als niet geldig worden ervaren.

De uitslag van deze editie zal op donderdag 21 mei 2020 zijn! De winnaar krijgt 35 belcredits(!), een KVDW olifantje, de enige echte Kamer van de Week badge en een unieke trofee! We wensen je heel veel succes!

Groetjes,
Rowan & Lukas

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.