Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Kamer van de Week #5 geplaatst op

Sunnieday Kamer Van De Week

Beste Sunnie,

De afgelopen twee weken zijn jullie allemaal weer terug in de tijd gegaan. Jullie bezochten de tijd van cowboys en indianen met het thema: Wilde Westen . We hebben uitgestrekte zandvlaktes of kleine dorpjes gezien. Echter kan er maar een iemand de mooiste kamer hebben gemaakt.

De winnaar van deze editie is geworden.. Savior. Jij hebt een simpel maar mooi dorpje gemaakt. Gefeliciteerd en de prijzen zullen zo snel mogelijk naar jou toe komen. Net een filmset!

Wees niet getreurd als je niet hebt gewonnen. Alle kamers zagen er mooi uit en gaven ons de vibes van het wilde westen. Laat opnieuw je bouwkunsten aan heel Sunnieday zien! Dit kan je doen door mee te doen met onze nieuwe editie met als thema: [KVDW] Valentijn. Laat ons zien waar jij op het eerste gezicht verliefd op was. Wees creatief en wie weet win jij deze editie!

Heb je al je liefde in de kamer gestopt? Vergeet hem dan niet in te sturen! (Dat zou zonde zijn voor al je mooie bouwwerken) Je moet je kamernaam aanpassen naar: [KVDW] Valentijn. Heb jij dit niet gedaan? Dan zal je inzending als niet geldig worden ervaren.

De uitslag van deze editie zal op zondag 23 februari 2020 zijn! De winnaar krijgt 45 belcredits(!), de enige echte Kamer van de Week badge en een unieke trofee! We wensen je heel veel succes!

Groetjes,
Pascal & Rowan

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.