Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Kamer van de Week #2 geplaatst op

Sunnieday Kamer Van De Week

Beste Sunnie,

De afgelopen twee weken werd jullie creativiteit op de proef gesteld met het thema: Cafe We hebben de grootste en mooiste kamers gezien in Sunnieday en voor de aankomende editie hebben we ook een leuk thema! Maar eerst de winnaar van de vorige editie.

De winnaar van deze editie is geworden.. Jampotje. Jij hebt de mooiste en creatiefste kamer gebouwd met als thema: Cafe. Gefeliciteerd en de prijzen zullen zo snel mogelijk naar jou toe komen. In primeur komt de kamer van de week nu ook in onze navigator terecht bij de publieke kamers! Je kan jouw kamer daar dus tijdelijk bewonderen!

Wees niet getreurd als je niet hebt gewonnen. Je hebt namelijk opnieuw de kans om je bouwkunsten aan heel Sunnieday te laten zien! Namelijk door mee te doen met onze nieuwe editie met als thema: [KVDW] Droom Huis. Wees creatief en wie weet win jij deze editie!

Heb je de laatste details verwerkt in je kamer en is hij helemaal af? Vergeet hem dan niet in te sturen! Je moet je kamernaam aanpassen naar: [KVDW] Droom Huis. Heb jij dit niet gedaan? Dan zal je inzending als niet geldig worden ervaren.

De uitslag van deze editie zal op zondag 26 januari 2020 zijn! De winnaar krijgt 35 belcredits(!), een EXCLUSIEVE meubel, de enige echte Kamer van de Week badge en een unieke trofee! Veel succes! =D

Groetjes,
Tyeisha, Selena en Oplaadkabel!

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.