Nieuwsberichten deze week

Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Nieuwsbrief Uitgave - 37 geplaatst op

Beste Sunnie,


Leuk dat je er weer bent! Vandaag weer een gloednieuwe nieuwsbrief voor jou!

- Nieuwsbriefteam

Competitienieuws

 

31 oktober is de dag,

waarop iedereen zich verkleden mag.

Een eng kostuum is wel een must;

Skelet, zombie of geest.

Samen verstoren wij de nachtrust.

Iedereen zal weten dat wij er zijn geweest!

 

Sunnieday staat binnenkort weer in het teken van een griezelig Halloweenfeest. Op donderdagavond 31 oktober worden jullie vanaf 20u verwacht in de kamer van het Eventteam. 

Tijdens het spel kunnen jullie delen van een zin verzamelen. Deze zin moet je insturen via de instuurlijnen naar deejays Tyeisha en Selena, de snelste personen winnen heel wat leuke prijsjes!

Kom jij verkleed, of heb je last van een vampierbeet?

 

Staffnieuws

De afgelopen tijd zijn er veranderingen geweest in het staffteam van Sunnieday. 

Wij hebben afscheid moeten nemen van Malon, die actief was als moderator. Wij willen haar bedanken voor haar inzet! Daarnaast heeft -Sam. zijn proeftijd doorlopen. Hij doorstond met glans zijn proefperiode en mag zichzelf vanaf nu als vaste ambassadeur benoemen. Ook hem willen wij van harte feliciteren en veel succes wensen met zijn functie. 

Natuurlijk kun jij nog altijd solliciteren op één van de leuke functies bij Sunnieday! De vacatures voor onder anderen stafflid, event medewerker, radio deejay, nieuwsbrief en ontwikkelaar staan 24/7 open!  Vertel ons waarom jij de perfecte persoon bent voor één van deze taken en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van het team!

Wist je dat..
door Roy

Nog even en dan is het weer tijd voor Halloween. Iedereen weet wel wat over dit feest, maar weet jij deze griezelige feitjes ook?

Wist je dat...

...Halloween voor het eerst gevierd is in het jaar 4000 voor christus?
...er elk jaar een wedstrijd is voor de aller zwaarste pompoen ter wereld? De winnaar woog 1050 kilo!
...er zelfs een naam is voor angst voor Halloween: samhainofobie?
...het uithollen van pompoenen, volgens de verhalen, kwade geesten kan verjagen?
...het woord Halloween ‘Aller Heiligen Avond’ betekent?

 

Puzzel

Heel wat mensen gingen vorige maand het wiskundig raadsel aan. Uit de juiste inzendingen werd er willekeurig een winnaar gekozen. Deze maand mag .:jordy97:. zichzelf de grootste wiskundecrack noemen. Hij wist namelijk dat de Sunnieday 10 Eenhoorn 115BC waard was en wint hiermee 15 Bel-Credits!

Deze week dagen we jullie uit met een nieuwe competitie. Vind de weg door het doolhof. Met de letters die je tegenkomt vorm je een woord. Kan jij het woord vinden? Stuur het woord dan in via het formulier! Veel succes met je zoektocht doorheen het doolhof en wie weet win jij wel 15 Bel-Credits!

 

Kijkje in het leven van...
door N.L.F.

Hallo allemaal,

Ik ben –Sam. , Oftewel gewoon Sam. Ik ben momenteel 21 jaartjes jong/oud en ik woon samen met mijn vriend in het o zo mooie Brabant. Ik ben sinds een poosje ambassadeur op Sunnieday. Daarom zullen veel van jullie mij vast en zeker wel eens door het hotel hebben zien lopen.

In het leven buiten Sunnieday ben ik afgestudeerd kok en daarnaast heb ik vorig jaar mijn opleiding VEVA- Zorg afgerond. Dit wil zeggen dat ik me officieel militair verzorgende kan noemen. Ik heb alleen niet gekozen om verder te gaan binnen defensie en ben daarom begonnen met mijn derde opleiding, ditmaal als verpleegkundige. Ik doe dit via een werk- en leertraject. Hierdoor werk ik vier dagen als verpleegkundige op een woongroep met gehandicapte mensen en een dag in de week ga ik nog lekker de schoolbanken in.

Verder heb ik nog wat vreemde en gekke hobby’s. Een daarvan is dat ik een scare-actor ben. Dit wil zeggen dat ik mensen de stuipen op het lijf jaag in spooktochten en andere horrorevenementen. Hiervoor heb ik al tweemaal auditie gedaan bij Walibi Frightnights en heb daardoor nog een hobby van mij ontwikkeld. Ik ben namelijk sinds een paar jaar begonnen met het zelf creëren van deze gekke en soms enge monsters. Ik doe namelijk SFX make-up. Dit houdt in dat ik alle wonden en nep karakters schmink etc.

Dit was het wel zo een beetje denk ik. Bij vragen of andere dingen kom gerust langs bij mij in het hotel.

-Sam.

Zoek de Verschillen
door N.L.F.

De gelukkige winnaar van het mooiste vakantieverhaal is ... cocotje! Van harte gefeliciteerd namens heel het team! De 25 Bel-Credits komen zo snel mogelijk naar je toe. 

Ben jij benieuwd naar de vakantie van cocotje? Hier is een korte samenvatting over wat ze heeft gedaan tijdens haar zomervakantie. Ze is voor 3 weken in Spanje geweest, waar ze een lekker kleurtje heeft gekregen door de zon. Daar heeft ze cultuur gesnoven aangezien ze naar een historisch stadje is geweest, zelfs een museum heeft bezocht en ging ze naar 3 verschillende kastelen. Eenmaal thuis heeft ze een streak gehaald op Sunnieday voor het spelen van 24 dagen achter elkaar! Niet te vergeten is dat ze enorm vaak naar onze deejays heeft geluisterd op de radio. 

Deze week helaas geen zoek de verschillen, maar in de volgende nieuwsbrief is hij er weer! 

Trend It
door Roy

We houden allemaal van muziek daarom hebben wij weer 5 Sunnie's gevraagd hun favoriete liedje met ons te delen! De nummers van de spelers zijn hieronder te vinden in het carousel. Wil jij nou dat jouw favoriete muzieknummer ook in de carrousel komt? Laat dan jouw favoriete nummer achter in de reacties!

Lexje10 : Old Town Road - Lil Nas x and Billy Ray Cyrus
M@non: Hollywood - Lewis Capaldi
Melroy: Devoid - Venom Prison
Grimlock : Faint - Linkin Park
Rakkertje : ZACK INK - WAGGIE (prod. p.APE)

Wij hopen dat jullie er van genoten hebben!

Het Sunnie-Nieuwsteam


Zijn er tips of leuke ideëen voor de nieuwsbrief? Meldt het dan in de reacties hieronder of zeg het tegen een staff in het hotel! Zo kunnen we er met z'n allen een leuke nieuwsbrief van maken waar iedereen naar uit zal kijken!

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.