Nieuwsberichten deze week

Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Nieuwsbrief Uitgave - 36 geplaatst op

Beste Sunnie,

Leuk dat je er weer bent! Vandaag weer een gloednieuwe nieuwsbrief voor jou

 

- Nieuwsbriefteam

 

Competitienieuws
door Tyeisha

De afgelopen maand zijn de scholen weer begonnen en is iedereen weer hard bezig met leren. Wij zijn erg benieuwd naar jouw vakantie! Ben je bijvoorbeeld naar het buitenland geweest, stond je met je tentje op een camping of ben je hard aan het werk gegaan? Deel je leukste moment uit je vakantie met ons! Stuur hem in via onze ideeënbus en maak kans op 25 bel-credits. De winnaar zal in de volgende nieuwsbrief bekend worden gemaakt. 

 

Staffnieuws
door Roy

 

De afgelopen tijd zijn er veranderingen geweest in het staffteam van Sunnieday. 

De enige echte Tyeisha heeft namelijk een nieuwe functie gekregen in Sunnieday. Naast dat ze natuurlijk te horen is op de radio, neemt zij nu de taak in van ‘community manager’. We zijn erg blij met haar inspanningen voor Sunnieday. Namens het nieuwsteam feliciteren wij haar met deze mooie stap!

Daarnaast heeft er een tweetal afscheid genomen van het moderatieteam. Robozy en Larissa zijn vanaf heden geen onderdeel meer van dit team. We willen hen bedanken voor de inzet! Tot slot is Mila helaas niet door de proefperiode gekomen. Wegens te weinig tijd moest ze haar taak beëindigen. We hopen haar nog vaak te zien in het hotel!

Natuurlijk kun jij nog altijd solliciteren op één van de leuke functies bij Sunnieday! De vacatures voor onder anderen stafflid, event medewerker en radio deejay staan 24/7 open!  Vertel ons waarom jij de perfecte persoon bent voor één van deze taken en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van het team!

 

 

Wist je dat..
door Tyeisha

 

Over een aantal dagen staat de herfst alweer om de hoek! Als je kijkt naar de temperaturen lijkt het geen zomer meer, maar niets is minder waar! Voor nu nog een aantal weetjes over de zomer!

Wist je dat...

...de maanden juni, juli en augustus op het Noordelijk halfrond zomer heet?
...de frisbee in 1870 is uitgevonden en oorspronkelijk bedoelt was als een taartschaal?
...de Eiffeltoren op de warme zomerdagen ongeveer 15 centimeter langer wordt omdat het ijzer dan uitzet?
...het grootste schep ijsje ter wereld wel 2,81 meter hoog was en werd geschept in Italië?
...de hoogste temperatuur ooit gemeten 57.7 graden Celsius was, in de stad Azizia?

 

 

Puzzel
door N.L.F.

 

De persoon die het beste oog had voor details en de woordzoeker competitie heeft gewonnen, is Cocotje. Van harte gefeliciteerd namens het hele team! Jouw prijsje, namelijk de 15 Bel-Credits worden zo snel mogelijk gestort. 


Dit keer is het geen Zoek de verschillen, of zoek de ...! Deze keer hebben we eens iets anders voor jullie klaar staan! Kan jij de som oplossen? Stuur je antwoord dan in via het formulier 'Zoek de verschillen'. Veel succes met het oplossen van de som! Misschien win jij wel die 15 Bel-Credits!

 

Uit de juiste inzendingen wordt unaniem een winnaar gekozen die maar liefst 15 Bel-Credits zal ontvangen.

 

Kijkje in het leven van...
door N.L.F.

 

Hallo stelletje cavia’s,

Mijn naam is Mandy (oftewel Mandy.), ik ben op het moment van schrijven 18 jaar en ik kom uit het vlaai-etende Limburg. Ik ben sinds een aantal dagen event medewerker daarom zal je mij vaak zien bij leuke evenementen! Daarnaast kan ik mijn mede Sunnie's flink irriteren met mijn slechte humor en gare praatjes. Misschien hebben jullie mij al een gespot! 

Naast mijn pixelleven werk ik op de zaterdag in een groentewinkel en volg ik de opleiding MBO Onderwijs Assistent in Venlo. Het aankomende jaar is mijn examen jaar en ik hoop dat ik hierna mijn HBO opleiding kan gaan doen! Wanneer ik over 5 jaar dan eindelijk mijn school klaar heb, ben ik van plan om in het onderwijs te gaan werken!  Aangezien het werken met kinderen me pittig blij kan maken, ook al zitten er soms wat boefjes tussen... Mijn hobby’s zijn verder nog Sunniedayen of werken als amateur architect in het spel Sims 4. Daarnaast vind ik het ook leuk om creatief bezig te zijn en om te reizen. 

Ik ben ook een grote fan van verschillende series, zoals The Walking Dead. Naast dat ik een enorme crush heb ontwikkeld voor Chandler Riggs (toevallig van dezelfde serie) en nog steeds kwijl van Harry Styles, ben ik ook fan van de zanger Alec Benjamin en verschillende bands, zoals Green Day en The Beatles. 

Zeg dus gerust een keer hallo als je me tegen komt in het hotel, ik bijt niet!

Hajje en groeten uit Limburg,

Mandy punt. (Mandy.)

 

Strip
door robozy

 

 

Trend It
door Tyeisha

 

We houden allemaal van muziek daarom hebben wij weer 5 Sunnie's gevraagd hun favoriete liedje met ons te delen! De nummers van de spelers zijn hieronder te vinden in het carousel. Wil jij nou dat jouw favoriete muzieknummer ook in de carrousel komt? Laat dan jouw favoriete nummer achter in de reacties!

Laetitia : Lupe Fiasco en Guy Sebastian - Battle Scars
-HoneyBunny- : Calum Scott, Ilse DeLange - You Are The Reason
Lure : Deno feat. DigDat - Change
Tyeisha : Bazzi - 3:15
AangenameKerel! : Alan Walker, K-391, Tungevaag, Mangoo - PLAY

 


Wij hopen dat jullie er van genoten hebben!

Het Sunnie-Nieuwsteam


Zijn er tips of leuke ideëen voor de nieuwsbrief? Meldt het dan in de reacties hieronder of zeg het tegen een staff in het hotel! Zo kunnen we er met z'n allen een leuke nieuwsbrief van maken waar iedereen naar uit zal kijken!

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.