Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Nieuwsbrief Uitgave - 34 geplaatst op

Beste Sunnie,


Leuk dat je er weer bent! Vandaag weer een gloednieuwe nieuwsbrief voor jou!

- Nieuwsbriefteam

Competitienieuws
door Roy

In de afgelopen tijd zijn er weer meerdere competities gehouden. In april konden jullie de paashaas helpen met het zoeken naar paaseieren. Samen hebben we er voor gezorgd dat alle eieren gevonden zijn! De paashaas was ontzettend blij met jullie hulp en is tevreden weer teruggegaan naar paaseiland. Hieronder staan alle winnaars die het goede aantal eieren hadden ingestuurd. Deze mensen winnen allemaal een prachtige paasbadge!

  • marc-dief                                                                                                
  • Rutger!
  • BrEaKbOnE
  • swing
  • Marissa
  • Selena
  • stijndeboom3
  • Krokodil
  • Mike.-
  • MagicMark
  • xelinexaaatje
  • NerdSwagg!
  • Lieke!

Naast het paasevent was er dan ook nog Koningsdag. Speciaal voor iedereen had het eventteam een koninklijke woordzoeker gemaakt met negen woorden die met deze feestdag te maken hebben. De sunnies die alle negen woorden wisten te vinden staan hiernaast! Ook jullie winnen een mooie badge!

  • Huqox
  • Sunner
  • Marissa
  • Selena
  • Mandy.
  • boggle
  • AangenameKerel!
  • Roy-
  • hopeloos
  • Grimlock
  • 3DMG
  • WingsOfFreedom
  • Mike.-
  • thomasplayer

Tot slot hebben we op 4 mei tijdens dodenherdenking samen stil gestaan bij alle oorlogsslachtoffers. Samen hebben we twee minuten stilte gehouden en heeft ChristiaaN een mooi gedicht voorgelezen. Het was dan ook een groot succes!

Het eventteam zit de komende tijd zeker niet stil, er komen weer een hoop leuke events voor jullie aan!

Staffnieuws
door L.o.t.t.e.

Zoals velen van jullie misschien wel gemerkt hebben, zijn er de afgelopen maanden heel wat wijzigingen geweest binnen het staffteam. Enkele bekenden verlieten namelijk het team, nieuwe mensen deden hun proefperiode en anderen kregen alweer een nieuwe functie binnen het Sunnieteam. Hieronder vinden jullie een beknopt overzicht van de wijzigingen binnen het team!

Eind vorige maand moesten we helaas afscheid nemen van Ann. Graag willen we haar bedanken voor al haar inzet die ze geleverd heeft om Sunnieday een veilige, maar vooral een aangename plaats te maken. 


Daarnaast verliet ook Christiaan het team. Na meer dan 4 jaar trouwe dienst besloot hij om aan een nieuw hoofdstuk van zijn leven te beginnen. We waarderen al zijn tijd en werk die hij in deze community stak enorm. Wij zullen zijn humor enorm hard missen en wensen Christiaan heel veel succes in het verdere leven. 


Door de drukke persoonlijke planning moesten wij ook afscheid nemen van Apply. Bedankt voor je inzet.


Naast het verlaten van enkele trouwe gezichten mochten we ook enkele nieuwe mensen verwelkomen binnen het team. Dreams,-AngelWithAshotGun-, Malon doen momenteel hun proefperiode. Zij zullen nieuw leven in Sunnieday blazen. Wij wensen jullie alvast veel succes met jullie proefperiode.

Kan jij goed bouwen, wil je graag je stem laten horen op de radio, sta jij graag in voor de veiligheid van iedereen, kunnen jouw magische vingers goed pixelen of prachtige teksten schrijven? Twijfel dan niet om eens te kijken bij de openstaande vacatures. Wie weet zien we jou snel terug in het staffteam van Sunnieday!

Wist je dat..
door Roy

Op dit moment zitten er weer veel scholieren midden in de belangrijkste tijd van de middelbare school: de eindexamens! Deze keer een aantal bijzondere weetjes over de examens.

Wist je dat...

...de eindexamens sinds 1920 bestaan?
...er elk jaar weer meer dan 200.000 leerlingen examen moeten doen?
...er ook examens worden gehouden voor vakken als Russisch en Arabisch?
...er in België geen eindexamens bestaan zoals in Nederland?
...woensdag 12 juni dit jaar een erg belangrijke dag is? Op deze dag worden de examenuitslagen bekend gemaakt!

 

Puzzel
door L.o.t.t.e.

De persoon die het beste oog had voor details en dus de zoek de verschillen competitie heeft gewonnen, is M.a.r.i.t. Van harte gefeliciteerd namens het hele team! Jouw prijsje, namelijk de 15 Bel-Credits worden zo snel mogelijk gestort.


Deze week dagen we jullie uit met een nieuwe competitie. Vind de weg door het doolhof. Met de letters die je tegenkomt vorm je een woord. Kan jij het woord vinden? Stuur het woord dan in via het formulier! Veel succes met je zoektocht doorheen het doolhof en wie weet win jij wel 15 Bel-Credits!

Tip: Je kunt de afbeelding zien door met je muis over het kleine plaatje te gaan.
Uit de juiste inzendingen wordt unaniem een winnaar gekozen die maar liefst 15 Bel-Credits zal ontvangen.

Kijkje in het leven van...
door Kimberley

We beginnen voor de verandering met een raadsel. Het is Fries, het is creatief en ook nog enorm koppig. Als jouw antwoord op dit raadsel Wimke is, dan heb je dat goed!

Mijn naam is Kahs, in het echt heet ik Wimke. Ik woon (nog) in Friesland bij mijn ouders en mijn doggo Floyd. Ik ben 20 jaartjes jong en ben in november vorig jaar afgestudeerd voor de opleiding Mediavormgever Art & Design.

Op een normale dag luister ik ongeveer 80-90% van de dag naar muziek. Dit is heel breed qua genre. Ene moment heb ik zin in metal en rock. Andere moment ga ik rustig op reggae muziek. Naast dat ik veel muziek luister ben ik veel bezig met creatieve dingen. Ik ben momenteel bezig voor mijn intake voor de opleiding Docent beeldende vorming op hbo-niveau. 
Echter shop ik ook enorm veel wat soms ook voor ergernis kan ontstaan bij vrienden en familie. 

Buiten mijn genoemde hobby’s hierboven ben ik werkzaam als kassière om mijn studie bij elkaar te verdienen. 

Heb je nog vragen, wil je dingen weten of ben je toe aan een droog gesprek? Dan kun je altijd naar mij toekomen! Ik zal ervoor zorgen dat ik niet ga bijten…

Liefs, Kahs aka Wimke

Strip
door robozy

Trend It
door robozy

We houden allemaal van muziek daarom hebben wij weer 5 Sunnie's gevraagd hun favoriete liedje met ons te delen! De nummers van de spelers zijn hieronder te vinden in het carousel. Wil jij nou dat jouw favoriete muzieknummer ook in de carrousel komt? Laat dan jouw favoriete nummer achter in de reacties!

Malon : Avicii - Tough Love ft. Agnes, Vargas & Lagola
R0BERT : Boef - Gucci Pet
M.a.r.i.t : Shawn Mendes - If I Can't Have You
Eline : Tracy Chapman - Fast car
Annetje10 : Dermot Kennedy - Power Over Me

Wij hopen dat jullie er van genoten hebben!

Het Sunnie-Nieuwsteam


Zijn er tips of leuke ideeën voor de nieuwsbrief? Meldt het dan in de reacties hieronder of zeg het tegen een staff in het hotel! Zo kunnen we er met z'n allen een leuke nieuwsbrief van maken waar iedereen naar uit zal kijken!

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.