Nieuwsberichten deze week

Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Nieuwsbrief Uitgave - 33 geplaatst op

Beste Sunnie,


Leuk dat je er weer bent! Vandaag weer een gloednieuwe nieuwsbrief voor jou!

- Nieuwsbriefteam

Competitienieuws
door L.o.t.t.e.

Binnenkort is het weer zover, het eventteam organiseert met de dj’s enkele grote events. De Nederlanders onder ons zullen als snel weten waarover het gaat. Binnenkort is het koningsdag. Ook op Sunnieday laten we dit feest niet voorbij gaan. Ga alvast maar op zoek naar jullie prachtige oranje looks!

Naast koningsdag staan we ook we eventjes stil bij de duizenden slachtoffers die gevallen zijn tijdens de Tweede Wereldoorlog. In de kamer zal er een speech gegeven worden gevolgd door 2 minuten stilte om 20.00 uur.

De exacte data van deze evenementen zal later nog worden meegedeeld in een exclusieve nieuwsbrief. Hopelijk tot op één van de events!

Staffnieuws
door Kimberley

De afgelopen weken hebben er in het staffteam een aantal veranderingen plaatsgevonden. Er zijn een aantal mensen met promotie, maar ook hebben we afscheid genomen van enkele medewerkers. Lees snel verder als je benieuwd bent wat er allemaal is veranderd!


Wilma. heeft afgelopen week haar laatste dagen als proef-eXpert doorgebracht om de puntjes op de ï te zetten. Deze week heeft zij prima doorstaan en mag ze daarmee ook worden beloond met de vaste eXpert-rank. 


26 maart mochten wij twee nieuwe proef-ambassadeurs verwelkomen in ons team: naomitjee@ en SnoepKontjeXxx. Zij hadden jammer genoeg niet voldoende tijd ter beschikking, wel willen wij hun twee bedanken voor de inzet en gezelligheid die ze aan ons geleverd hebben. Ook hebben wij afscheid genomen van Danisha., wij bedanken ook haar voor de harde inzet en fijne samenwerking!


Robozy, één van onze trouwe medewerkers die eens flink in het zonnetje is gezet op 1 april, heeft goed nieuws ontvangen. Hij krijgt voortaan extra functies om de moderatie in het hotel te ondersteunen. Welverdiende rank-up! We hopen nog lang met jou te mogen samenwerken.

Als je dit leest maak je kans op een trouwe lezers-prijs. Winnen? Voer de code NI3UWSBRI3F in in het antwoordvak onderaan deze nieuwsbrief.


Heb jij genoeg ambitie om je dagelijks in te zetten voor Sunnieday? Let dan goed op! Wij zoeken nog altijd gemotiveerde en frisse collega’s voor het staffteam. Het is wel belangrijk dat je in je sollicitatie zo eerlijk mogelijk de vragen beantwoordt zodat wij een goed beeld krijgen over jou. Misschien tot binnenkort!

Wist je dat..
door Kimberley

YouTube is opgericht is het jaar 2005 en werd door drie medewerkers van PayPal gestart. YouTube is onder de jongeren zeer populair. Je kunt zelfs geld verdienen met YouTube. De ‘vervelende’ reclames die ongetwijfeld wel eens op jouw beeldscherm verschijnen zijn een inkomstenbron voor het reclamebureau en de YouTuber. Deze nieuwsbrief vijf leuke weetjes over YouTube!

Wist je dat...

...YouTube eigenlijk werd opgestart als een soort datingsite met video’s?
...Google Youtube heeft overkocht voor 1,65 miljard dollar?
...je 50 jaar nodig hebt om alle video’s op YouTube te bekijken?
...YouTube geblokkeerd is in sommige landen? In landen als China, Syrië en Sudan kun je geen filmpjes kijken op YouTube.
...YouTube werd opgericht op 5 mei 2005? YouTube zag er in het begin zo uit:

Puzzel
door robozy

De persoon die het beste oog had voor details en dus de zoek de verschillen competitie heeft gewonnen, is Selena. Van harte gefeliciteerd namens het hele team! Jouw prijsje, namelijk de 15 Bel-Credits worden zo snel mogelijk gestort.


Dit keer is het geen Zoek de verschillen, of zoek de ...! Deze keer hebben we een geweldige woordzoeker klaar staan voor jullie. Kun jij alle 7 pasen-gerelateerde woorden vinden? Stuur ze dan in via het formulier! Veel succes met het zoeken van de woorden. Misschien win jij wel die 15 Bel-Credits!

Tip: Je kunt de afbeelding zien door met je muis over het kleine plaatje te gaan.
Uit de juiste inzendingen wordt unaniem een winnaar gekozen die maar liefst 15 Bel-Credits zal ontvangen.

Kijkje in het leven van...
door L.o.t.t.e.

Hey schatjes! :)

Mijn lieve vriendin Lotte kwam naar me toe, met de vraag of ik het ook leuk vond om wat voor de nieuwsbrief te schrijven, zodat mensen me beter kunnen leren kennen. Nou, natuurlijk vind ik dat leuk!

Ik ben Tess, ik ben veertien jaar en woon in Friesland. Op Sunnieday ben ik naast de radio vaak te vinden in het hotel, omdat ik daar graag bouw en graag eens een gesprekje voer. Aangezien ik bouwen heel leuk vind, doe ik ook vaak mee met KVDW. (n.v.d.r. bekijk zeker haar kamers een, het is de moeite waard!) Daarnaast probeer ik ook veel mensen aan te moedigen om hieraan deel te nemen!

Drie maanden geleden wilde ik wel eens iets extra’s doen op Sunnieday en omdat Selena me heel enthousiast aanmoedigde, deed ik sollicitatie voor Radio DJ! Ik heb onlangs mijn vijftigste uurtje gevierd en ik hoop op nog veel meer uurtjes in de toekomst.

Buiten Sunnieday ben ik helemaal gek op kunstschaatsen. Nieuwe sprongen leren en oefeningen vind ik helemaal het einde. Tijdens de winter kan je mij iedere week zien op de schaatsbaan! Verder hou ik ook ontzettend van lezen. Ik ben daarom een tijdje geleden begonnen met het schrijven van boeken! Wie weet zie jij over een tijdje wel mijn boeken in de winkel...

Groetjes,

Tess x

Strip
door robozy


Trend It
door robozy

We houden allemaal van muziek daarom hebben wij weer 5 Sunnie's gevraagd hun favoriete liedje met ons te delen! De nummers van de spelers zijn hieronder te vinden in het carousel. Wil jij nou dat jouw favoriete muzieknummer ook in de carrousel komt? Laat dan jouw favoriete nummer achter in de reacties!

-SugarBabe- : Jonas Brothers - Sucker
Oase : Skyward - Davina Michelle
OneSided : Galantis - Mama Look At Me Now
Wilma. : 5 Seconds Of Summer - Youngblood
justcait_ : Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha - Hij Is Van Mij ft. Bizzey

Wij hopen dat jullie er van genoten hebben!

Het Sunnie-Nieuwsteam


Zijn er tips of leuke ideeën voor de nieuwsbrief? Meldt het dan in de reacties hieronder of zeg het tegen een staff in het hotel! Zo kunnen we er met z'n allen een leuke nieuwsbrief van maken waar iedereen naar uit zal kijken!

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.