Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Dagelijkse cadeaus! geplaatst op

Lieve Sunnie,

Het is je vast al opgevallen, maar voortaan krijg je een beloning als je dagelijks inlogt!

Hoe werkt het?!
Het is de bedoeling dat je een zo lang mogelijke streak (ketting) opbouwt, dit doe je doormiddel van iedere dag in te loggen. Elke dag die je inlogt zul je een beloning ontvangen! Maar mis je een dag? Dan zal de streak weer bij 1 beginnen.

Voorbeeld
Log jij dus bijvoorbeeld in op 21/03/2019 om 19:00 uur, dan heb jij voor die dag al het nodige gedaan! Het is dan een kwestie van hetzelfde te doen op de dag erop (tussen 22/03/2019 om 19:00 uur en 23/03/2019 om 19:00 uur) opnieuw inloggen.

Je krijgt dan je eerste geschenk en hebt weer het nodige gedaan voor de eerstvolgende 24 uur. Wil je de streak (ketting) langer maken, dan herhaal je telkens dit proces, zodat je telkens een dag extra inlogt. Zodra je een dag overslaat valt je streak helaas weg en moet je opnieuw beginnen!

 

Wat valt er te winnen?!
Je kan verschillende prijzen ontvangen met je streak! Denk voornamelijk op dit moment aan badges en Bel-Credits. Hoe hoger de streak hoe beter en leuker de prijzen worden!

LET OP! Je kan maar met 1 account deelnemen aan de dagelijkse beloningen. Hier wordt continu op gecontroleerd. Het heeft geen zin om verschillende accounts, e-mailadressen of dergelijke aan te maken. Zodra onze detectie ziet dat je toch probeert vals te spelen, verlies je helaas je bezittingen.

Veel plezier met je cadeautjes en het opbouwen van een geweldige streak!


Met vriendelijke groet,

Supervisor Marketing & Public Relations

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.