Nieuwsberichten deze week

Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Nieuwsbrief Uitgave - 32 geplaatst op

Beste Sunnie,


Leuk dat je er weer bent! Vandaag weer een gloednieuwe nieuwsbrief voor jou!

- Nieuwsbriefteam

Competitienieuws
door Roy

We zijn inmiddels al weer aangekomen in de derde maand van 2019 en natuurlijk zit het event-team ook niet stil! Iedere eerste vrijdag van de maand zal er tussen 19:00 en 20:00 een spetterend evenement plaats vinden! Dit zijn niet zomaar events! Er zullen namelijk superprijzen weggegeven worden. Het eventteam werkt tijdens de Happy Friday events goed samen met de DJ's van SunnieRadio om deze vrijdagavond onvergetelijk te laten worden!

Staffnieuws
door Kimberley

Zoals te lezen was in de vorige nieuwsbrief kun je 24 uur per dag solliciteren voor ambassadeur. Er is weer een selectie gemaakt! Dit maal van twee Sunnies die het twee weken mogen proberen als proef-ambassadeur. We hebben het over Ju.ne en Danisha.! Helaas door een te drukke schoolagenda heeft Ju.ne moeten afzien van haar proefperiode als ambassadeur. Succes op school! We hebben ook goed nieuws! Danisha. heeft de twee weken veel power en inzet getoond. Wel waren er nog een aantal punten waaraan gewerkt moest worden, ze heeft één extra proefweek gekregen. Deze is inmiddels succesvol behaald, gefeliciteerd!

We hebben 20 februari helaas afscheid moeten nemen van Refuzer, bedankt voor je uren inzet voor Sunnie. Hij heeft ook een erg drukke agenda naast het spel.

Ann was drie weken inactief gegaan om even wat privézaken op orde te stellen. Zij is al sinds 4 maart weer terug en is het staffteam weer aan het versterken als eXpert.

Roan en DutchKingz hebben door drukte helaas afscheid moeten nemen van het staffteam. We bedanken ze voor hun trouwe en goede inzet!

Er is ook goed nieuws om mede te delen! Wilma. mag het twee weken proberen als proef-eXpert. We wensen jou veel succes.

Veel veranderingen in een korte tijd! Wil jij er ook voor zorgen dat Sunnie leuk en veilig voor iedereen blijft? Dan is dit je kans! De vacature voor ambassadeur staat namelijk nog steeds open! Je kan 24 uur per dag solliciteren voor deze taak. Je hoeft ons alleen maar te vertellen waarom jij de perfecte persoon bent als ambassadeur! Solliciteer dus snel en wie weet zien we jou wel terug in het staffteam van Sunnieday!

Wist je dat..
door Roy

Maart staat voor een deel van Nederland weer in het teken van het carnavalfeest. Carnaval staat bekend om gezelligheid en praalwagens, maar wist jij deze weetjes over het grootste volksfeest ter wereld al?

Wist je dat...

... het getal 11 bij carnaval heel belangrijk is? Zo begint het feest elk jaar al op 11 november om 11:11!
... carnaval een feest is dat in alle hoeken van de planeet wordt gevierd? Van Afrika tot in Amerika!
... de vier dagen van gek doen en feest vieren worden gevolgd door een periode waarin je moet vasten?
... de naam carnaval vanuit het Latijn komt en staat voor 'vaarwel aan het vlees'?
... er zelfs een echt carnavalmuseum bestaat?
Puzzel
door robozy

De persoon die het beste oog had voor details en dus de zoek de verschillen competitie heeft gewonnen, is Giggles. Van harte gefeliciteerd namens het hele team! Jouw prijsje, namelijk de 15 Bel-Credits worden zo snel mogelijk gestort.


Dit keer is het geen Zoek de verschillen, of zoek de ...! Deze keer hebben we een geweldige woordzoeker klaar staan voor jullie. Kun jij alle 7 sunnie-gerelateerde woorden vinden? Stuur ze dan in via het formulier! Veel succes met het zoeken van de woorden. Misschien win jij wel die 15 Bel-Credits!

Tip: Je kunt de afbeelding zien door met je muis over het kleine plaatje te gaan.
Uit de juiste inzendingen wordt unaniem een winnaar gekozen die maar liefst 15 Bel-Credits zal ontvangen. Als je dit leest maak je kans op een trouwe lezers-prijs. Winnen? Voer de code N1EUWSBR1EF in in het antwoordvak onderaan deze nieuwsbrief.

Kijkje in het leven van...
door Kimberley

Eindelijk… er werd me dan toch nog gevraagd om in de nieuwsbrief eens wat te vertellen over mezelf. Dat mocht wel een keertje na meer dan vijf jaar dienst bij Sunnieday. Je leest deze zinnen dan ook, eigenhandig geschreven door niemand minder dan Florian, Hotelmanager van Sunnieday en stiekem de secretaresse van Jamal.

Je kan me in het hotel herkennen aan m’n prachtige look met strakke maar verzorgde haarlijn. Of je herkent me gewoon als diegene die in een kamer steeds de vraag krijgt wanneer er nu eindelijk eens reactie komt op helpdeskberichten.

In Sunnieday werken Jamal en ik aan het dagelijkse beleid, en proberen we te zorgen dat alle teams van medewerkers goed aangestuurd worden. Ook mensen aannemen, opleiden en coachen zijn zaken waar ik mijn pixeldagen mee vul. Zo kan iedereen bij me terecht als er wat is. Als manager wordt me veel om mijn mening gevraagd. Gelukkig heb ik altijd wel wat commentaar klaar om de teams toch weer een tijdje zoet te houden. Ik doe dit uiteraard alleen om goed te doen voor alle spelers.

In tegenstelling tot wat vele mensen denken, ben ik geen robot. In het echte leven vind je me terug op school, maar dan eerder als leraar. Verder ben ik webmaster en zit ik in verschillende verenigingen om me in te zetten voor de jeugd. Ik hou ervan om mijn weekenden en zomers te vullen met drankjes, feestjes en pompende beats.

Heb je nog vragen, vind je me ontzettend sexy of wil je me nu een liefdesbrief sturen? Dat kan! florian@sunnieonlinegame.nl

Strip
door robozyExtra
door L.o.t.t.e.

De afgelopen weken konden we op heel wat plaatsen genieten van carnaval. Tijdens deze weken hielden heel wat dj’s competities in dit thema. Om deze fantastische periode af te sluiten, halen we nog een keer onze feestkledij boven!

Wat moeten jullie doen? Je trekt jouw beste, gekste, mooiste verkleedkleren aan en je neemt daarvan een screenshot. Deze stuur je naar competitie@sunnieonlinegame.nl. Uit de inzendingen kiezen wij een winnaar. Wie weet win jij wel 15 Bel-Credits!

Wij wensen jullie heel veel succes!

Trend It
door robozy

We houden allemaal van muziek daarom hebben wij weer 5 Sunnie's gevraagd hun favoriete liedje met ons te delen! De nummers van de spelers zijn hieronder te vinden in het carousel. Wil jij nou dat jouw favoriete muzieknummer ook in de carrousel komt? Laat dan jouw favoriete nummer achter in de reacties!

Amalgamation: KEiiNO - Spirit In The Sky
ayrtenn!: Ariana Grande - 7 rings
LoL_: Bokoesam - Mijn Schuld
-AngelWithAshotGun-: The Prophet - One Moment
XXmarsmellowXX : Major Lazer & MOTi - Boom

Wij hopen dat jullie er van genoten hebben!

Het Sunnie-Nieuwsteam


Zijn er tips of leuke ideeën voor de nieuwsbrief? Meldt het dan in de reacties hieronder of zeg het tegen een staff in het hotel! Zo kunnen we er met z'n allen een leuke nieuwsbrief van maken waar iedereen naar uit zal kijken!

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.