Nieuwsberichten deze week

Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Valentijnsbal 2019 geplaatst op

 

Lieve Sunnie,


De dag van de liefde staat alweer bijna voor de deur! 14 februari is de dag waarop je jouw geliefde lekker verwennen mag. Om alvast in de stemming te komen organiseren wij de dag ervoor het enige echte valentijnsbal. Superromantisch, superfantastisch en supergezellig. Dat wil je niet missen!

Het bal zal gehouden worden op 13 februari de dag voor Valentijnsdag. Op het bal word je verwelkomd door het geweldige DJ-duo Espino & Tess..!
19:30 - 20:00 De wachtkamer van het valentijnsbal
20:00 - 21:00 De hoofdkamer van het valentijnsbal

Nog geen date? Don’t worry! Je hebt nog 2 dagen om jouw crush aan de haak te slaan, of misschien vind jij de ware wel op het bal zelf.

Natuurlijk zou het geen evenement zijn als er niks te winnen valt! Dus... ja! Er valt ook nu weer wat speciaals te winnen. Het leukste koppel zal een prachtige badge winnen. Deze badge wordt helemaal speciaal voor het winnende paar gemaakt. Deze komt zoals altijd zo snel mogelijk je kant op als je hebt gewonnen. Wij wensen de deelnemende koppeltjes alvast veel succes! Mogen de leukste, maar vooral de beste winnen.

Wel of geen date, geen zorgen! Er valt sowieso een badge te krijgen op het valentijnsbal. Als jij het hele evenement aanwezig bent, ontvang jij deze geweldige liefdesbadge.

Wij zien je graag met je date stralen op het valentijnsbal. Tot dan!Liefdevolle groetjes,
Eventteam

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.