Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Nieuwsbrief Uitgave - 29 geplaatst op

Beste Sunnie,


Leuk dat je er weer bent! Vandaag weer een gloednieuwe nieuwsbrief voor jou!

- Nieuwsbriefteam

Competitienieuws
door Roy

We zijn al weer in de laatste maand van het jaar beland en dat betekent altijd veel gezellige events! De afgelopen weken hebben we onder andere kunnen genieten van het sinterklaasfeest. Maar het Sint event was niet het enige event dat in december plaats vindt! 


Op dit moment is het 14-daagse event namelijk in volle gang! Jullie konden vanaf 9 december elke avond genieten van een super cool DJ event. Deze events zullen tot 23 december elke avond van 20:00 tot 21:00 plaatsvinden! Er zijn te gekke prijzen te winnen, waaronder elke avond 1 VIP badge voor de awards show (hierover later meer). Alle reden om zeker even mee te doen dus! Zien we jou ook in de kamer van het eventteam?

Daarnaast hebben jullie al kunnen lezen dat we binnenkort gaan beginnen met het meest populaire spelletje van de radio: Het Geluid! Op Sunnieday Radio zal een geluid te horen zijn, waarop het jullie taak is om te raden wat dit voor een geluid is! Wanneer Het Geluid definitief van start gaat is nog niet bekend, hou dus vooral de nieuwsberichten in de gaten en zorg dat je dit niet mist! De winnaar gaat namelijk naar huis met een gigantische berg BelCredits!

Kortom: Er zijn weer een hoop leuke events voor jullie georganiseerd. We hopen jullie allemaal te zien bij de komende events!

Staffnieuws
door Kimberley

Kort geleden is Klomp aan de slag gegaan als proef-ambassadeur. De twee proefweken zijn voorbij en we hebben vertrouwen dat hij met nog een extra proefweek zich zal bewijzen als ambassadeur van Sunnieday. 

We berichtten eerder ook dat Apply zich proef-eXpert mocht noemen. Hij kreeg twee weken om zich te bewijzen als eXpert. Ook hij krijgt een extra proefweek om te laten zien dat hij de naam eXpert verdient. Succes heren, zet hem op! 


Helaas hebben we ook minder leuk nieuws... We hebben afscheid moeten nemen van VDG en BuilderBliep. Wij bedanken beiden voor hun inzet de afgelopen maanden. We hopen ze nog eens terug te zien in het hotel!

Overigens kunnen we nog steeds nieuwe ambassadeurs gebruiken in ons team. Heb jij het in je om je dagelijks in te zetten voor een veilig en gezellig Sunnieday? Zin en tijd? Solliciteer meteen via de knop hieronder. Maar let op! Een ambassadeur houdt onze waarden in het spel hoog. We willen Fair Play en als ambassadeur draag je daaraan bij. Daarom is het nodig dat je de vragen eerlijk beantwoordt, zodat we een goed beeld van je krijgen. Klik hier onder voor meer informatie.

Wist je dat..
door Kimberley

Ho ho ho... Merry Christmas! Staat jouw kerstboom al opgetuigd en gevuld met prachtige kerstversiering? Of sla je dit jaar over en ga je voor alle zoete lekkernijen? Of allebei? Het maakt ook niet uit! Kerstmis is bedoeld om even lekker met je familie en vrienden bij elkaar te kunnen zijn. Cadeau's uitpakken, oliebollen eten, kraskalenders openmaken, ... het hoort er allemaal bij! De standaard kerstfeitjes zul je vast wel weten, maar wist je ook deze vijf weetjes over Kerstmis? 
 

Wist je dat...

...in India met kerst geen kerstbomen, maar bananenbomen worden versierd?
...jaarlijks er wereldwijd bijna 60 miljoen kerstbomen worden gekweekt?
...in Rusland kerst gevierd wordt op 7 januari?
...de Kerstman afstamt van Sinterklaas?
...de Kerstman 9 rendieren heeft?
Sunnieday Experience Report 2018
door Pascal

Het jaar 2018 vloog voorbij. Soms hebben wij het gevoel dat de tijd net iets te snel gaat. Het jaar was voor Sunnieday goed en druk. Inmiddels traditiegetrouw maken we aan het eind van het jaar een paar interessante weetjes bekend over Sunnieday in 2018! Dit zijn weetjes voor de echte fan. Dus ga lekker zitten, pak je chocolade-kerstman erbij en probeer niet te schrikken!

Dit jaar heeft Sunnieday maarliefst 80.000 nieuwe gebruikers mogen verwelkomen. Dat zijn ongeveer net zoveel inwoners als de gemeente Hengelo in Overijssel.

Ook zijn er zo'n 101.882 nieuwe kamers gemaakt. Dat zijn er ongeveer 279 per dag! Dat is iets meer dan de lengte van al je bloedvaten in kilometers! Ook is dat bijna 2.5 keer de omtrek van de aarde.

Ook zijn er ongeveer 29.325.308 items verkocht in de shop. Dat zijn flink wat meubels, planten en vloeren!

Last but not least, hebben we 1.509.702 badges verkocht!

Wij van Sunnieday willen jullie bedanken voor dit geweldige jaar en wensen je fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. We hopen er volgend jaar samen met jullie weer een top jaar van te maken!

Puzzel
door robozy

De persoon die het beste oog had voor details en dus de zoek de verschillen competitie heeft gewonnen, is Espino. Van harte gefeliciteerd namens het hele team! Jouw prijsje, namelijk de 15 Bel-Credits worden zo snel mogelijk gestort.

Had je niet alle verschillen gevonden? Dan kan je hieronder de oplossing bekijken.

Tip: Je kunt de afbeelding zien door met je muis over het kleine plaatje te gaan.

Omdat kerst al weer bijna voor de deur staat, hebben wij speciaal voor jullie weer een zoek de verschillen klaar staan! We zijn deze editie beland in het gezellige caf? van Kimberley. Er zijn 2 foto's gemaakt maar er zijn wat verschillen! Weet jij alle .. verschillen de vinden? Stuur ze dan in via het formulier hieronder!

Veel succes met het zoeken van de verschillen! Misschien win jij wel de 15 Bel-Credits!

Stuur het in als volgt: meubel - wat er mee is.
Voorbeeld: gieter - kleur is rood in plaats van grijs.

Tip: Je kunt de afbeelding zien door met je muis over het kleine plaatje te gaan.

Uit de juiste inzendingen wordt unaniem een winnaar gekozen die maar liefst 15 Bel-Credits zal ontvangen.

Kijkje in het leven van...
door Roy

Hey hey,

Mijn naam is Julia en op Sunnieday zullen jullie mij ook wel kennen als vanille. Ik ben een vet trotse speler die gewoon echte belcredits heeft, wajow! Ook heb ik in het deejayteam gezeten, alleen, dat is al lang verleden tijd, ey ey ey ey.

Ik zit nog op de middelbare school, in de 3e klas van de havo. Dat betekent dus dat ik binnenkort een profiel moet kiezen. Waarschijnlijk ga ik voor E&M. Voor de mensen die niet weten wat het is: E&M staat voor Economie en Maatschappij. Ik heb nog geen idee wat ik later wil worden, dus ik ga gewoon voor de vakken die ik het beste kan, want dat is ook een tactiek hè.

In mijn vrije tijd speel ik hockey. Dat vind ik echt heel leuk! Ik ben een keeper, alleen in de hockeywereld noemen wij keepers onszelf 'goalies'. Mijn team is samen met een ander team 2e geworden in de voorcompetitie, een prima prestatie al zeg ik het zelf. Maar even terug naar Sunnieday, waar ik dus vanille heet. Veel mensen spreken mijn naam verkeerd uit. :-( Voor die mensen, je spreekt het uit als 'vaanieju'. Maar jullie zijn wel allemaal schatjes hoor!

Wat ik nog meer doe in mijn vrije tijd?
Behalve hockey en mijzelf dood leren? Eh, slapen, sushi eten, nog meer eten en Netflixen! Zoals je hoort is mijn leven superdruk. Gelukkig kan ik nog tijd maken voor sunnieday. :-) Heb je nu nog meer vragen? Stel ze me dan gerust op sunnieday, daar kan je me dus vinden!

Lieve groetjes van vanille aka Julia.

Strip
door robozy

Extra
door L.o.t.t.e.

We mogen eindelijk de winnaar bekend maken van de Sinterklaas gedichten competitie! De winnaar is geworden Euphoria! Je prijzen zullen zo snel mogelijk geleverd worden!

Dan hieronder het winnende gedicht!

Lieve lieve Sinterklaas, Herinneringen zweven door mijn hoofd, ik heb altijd heilig in u geloofd. Weet u nog, ik was jong een jaartje of dertien toen ik ineens een leuk spelletje op internet had gezien. Je kon er kamertjes bouwen met allerlei mooie spullen, en urenlang met leuke mensen lullen. Spelletjes spelen om juist dát unieke item te mogen winnen, om vervolgens weer vol goede moed aan een nieuwe kamer te beginnen. Pasen, Sinterklaas en Kerstmis, alles werd er vol overgave gevierd. Spelers togen zich in de mooiste outfits, de kamers werden versierd. En o wat was het leuk om steeds een andere look te proberen, eerst was je een brunette om vervolgens je haren weer te blonderen. Alles was mogelijk, alles was leuk. Maar omstandigheden zorgden desondanks toch voor een breuk. Na enkele jaren met veel plezier te hebben gespeeld nam ik afscheid. Studie, stage, liefde en werk, kortom voor een spelletje had ik geen tijd. Vorig jaar begon het toch weer te kriebelen, en kwam ik weer online en ging weer af en toe bouwen, mijn groep noemde ik LaRa Design. Meerdere keren had ik het geluk om winnaar van de KVDW te mogen zijn. Trots en zeer dankbaar, maar ik bouwde eigenlijk gewoon voor de gein. Creatief bezig zijn, bouwen en zien wat er allemaal mogelijk was binnen dit spel... ja, kamers bouwen, dat beviel me wel. Ondanks dat ik ook nu weinig tijd heb, hoop ik wel nog een paar kamers te kunnen bouwen. Ik schud nog wel wat creativiteit uit mijn mouwen. Lieve lieve Sinterklaas, ik stop nu met mijn rijmelarij, want dit gerijm is voor mij een helse karwei! Dikke kus van Euphoria (Lara)

Voordat we aan onze nieuwe puzzel beginnen hebben we nog een winnaar bekend te maken van de Wie ben ik? competitie. De winnaar hiervan is geworden Jaaf! Gefeliciteerd je Bel-Credits worden gestort.

In deze nieuwsbrief hebben we een uitdagende breinbreker voor jullie! De feestdagen staan voor de deur en dan wordt er al eens een flesje champagne gedronken. Iedere fles heeft een nummer, maar 1 fles ligt niet juist. Welke fles ligt niet in de juiste richting? Stuur de nummer van de fles door in onderstaand formulier. Vind jij de breinbreker? Dan wordt jij misschien de nieuwe eigenaar van 15 Bel-Credits!

Veel succes met het kraken van deze breinbreker!

Top of Flop
door robozy

We houden allemaal van muziek daarom hebben wij weer 5 Sunnie's gevraagd hun favoriete liedje met ons te delen! De nummers van de spelers zijn hieronder te vinden in het carousel. Wil jij nou dat jouw favoriete muzieknummer ook in de carrousel komt? Laat dan jouw favoriete nummer achter in de reacties!

xEvaxVeerlex: Ariana Grande - thank u, next
Mike.-: Angerfist - Creature
History: Ariana Grande ft. Big Sean - Best Mistake
quintip: Ice Nine Kills - IT Is The End
Prime: Lil Peep - Life Is Beautiful

Wij hopen dat jullie er van genoten hebben!

Het Sunnie-Nieuwsteam


Zijn er tips of leuke ideeën voor de nieuwsbrief? Meldt het dan in de reacties hieronder of zeg het tegen een staff in het hotel! Zo kunnen we er met z'n allen een leuke nieuwsbrief van maken waar iedereen naar uit zal kijken!

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.