Nieuwsberichten deze maand

Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Ruilwaarde wijzigingen! geplaatst op

Beste Sunnie,

 

We hebben een aantal wijzigingen aangebracht aan de ruilwaarde. Sommige koersen zijn aangepast, maar ook de waardes zijn wat veranderd. Er zijn miljoenen rares in omloop en per dag wisselen duizenden rares van eigenaar. Het is bij ruilen essentieel dat je weet wat de waarde is van de rares die je ruilt. Want ruilen moet niet leiden tot huilen. Daarom is het belangrijk dat de ruilwaarde een goede richtlijn biedt voor jou als speler. De waarde wordt bepaald door de markt. De richtlijn blijft: is er veel vraag naar een rare, dan gaat de waarde omhoog. Daalt de vraag, dan daalt de waarde.

Tot nu toe zijn de rares van acht categorieën onder de loep genomen en is de waarde ervan reeds vernieuwd volgens de hierboven genoemde richtlijn. De categorieën zijn: Vuurdraken, Ijsmachines, Mini Vuurdraken, Kussens, Hobba Tronen, Slangen Doodskoppen, Camo Vuurdraken en Gargoyles.

Ook de andere categorieën worden in de loop der tijd volgens de nieuwe richtlijn toegekend. We doen dat in groepjes van categorieën. De ruilwaarde van alle rares zal op die manier langzamerhand marktconform worden.

Is het meubel dat je onlangs ruilde nu ineens gedaald in zijn waarde? Niet getreurd. De ruilwaarde is een richtlijn voor de waarde. Het biedt houvast wanneer je even niet weet hoeveel een meubel ongeveer waard is. Zo werken koersen nu eenmaal. Je kunt er weinig aan veranderen. Maar wie weet staat je meubel over een aantal maanden juist weer hoog in waarde omdat er ineens weer veel vraag naar is.

 

Is het omgekeerde aan de orde en heb je een meubel voor meer weggedaan dan dat hij nu waard is? Dan bof je nu. Maar de koersen kunnen wijzigen. Dus het kan over een tijdje ineens anders zijn.

Heb jij Bel-Creditmeubels uit gewaardeerde categorieën die nog niet in het ruilwaarde-overzicht te vinden zijn? Contacteer dan Kimberley, in de client of in haar gastenboek op Sunnieday.

 

Veel ruilplezier!
Supervisor Safety & Ruilwaarde

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.