Nieuwsberichten deze maand

Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Kamer van de 2Week - 50 geplaatst op

Terug naar het nieuwsbericht
 

Beste Sunnie,


De inzendingen van deze editie waren erg creatief. Het thema van de vorige editie was: Fantasiewereld. We hebben de grootste en mooiste kamers gezien in Sunnieday en voor deze week hebben we ook een leuk thema! Maar eerst de winnaar van de vorige editie.

De winnaar van deze week is geworden.. Tess... Jij hebt de mooiste kamer gemaakt met als thema: Sinterklaas. Gefeliciteerd en de prijzen zullen zo snel mogelijk naar jou toe komen. In primeur komt de kamer van de week nu ook in onze navigator terecht bij de publieke kamers! Je kan jouw kamer daar dus tijdelijk bewonderen!

Niet gewonnen? Wees niet getreurd! Deze editie is er weer een nieuwe kans voor jou waarin jij jouw bouwkunsten kunt laten zien aan heel Sunnieday! Het nieuwe thema van deze week is: Oudejaarsfeest! Wacht dus niet, maar begin gelijk bouwen en wie weet heb jij volgende week gewonnen!

LET OP! Je moet deze editie ook je kamernaam aanpassen aan KVDW. De kamernaam hoe je hem moet insturen zal [KVDW] Oudejaarsfeest moeten zijn. Indien je dit niet hebt, wordt de inzending niet als geldig ervaren!

De winnaar van deze editie wint 35 belcredits(!), een EXCLUSIEF meubel en natuurlijk de enige echte Kamer van de Week badge! De uitslag zal op zondag 30 december 2018 zijn! Veel succes allemaal=D

Groetjes,

Kimberley

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.