Nieuwsberichten deze week

Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Nieuwsbrief Uitgave - 35 geplaatst op

 

Beste Sunnie,

 

Leuk dat je er weer bent! Vandaag weer een gloednieuwe nieuwsbrief voor jou!

 

- Nieuwsbriefteam

Competitienieuws

 

Het belooft weer een te gekke zomer te worden op Sunnieday! Om de zomer extra leuk te maken, heeft het eventteam een aantal events voor jullie klaar staan waar jullie zeker bij willen zijn!

Op 27 juli beginnen we namelijk met het Sunnie Summer Festival. Dit wordt een te gekke avond waar iedereen kan genieten van de beste muziek. Elk uur zal een ander muziekgenre centraal staan, dus het zal zeker niet eentonig worden! Vanaf 20:00 ben jij bij deze uitgenodigd om dit fantastische festival mee te maken! Meer informatie zal verschijnen in een nieuwsbericht!

Op 10 augustus staan de muziek awards op het programma. Tijdens deze avond worden er verschillende awards uitgedeeld aan de allerbeste nummers. Nu zul je denken: wie gaat die nummers kiezen? Dat ben jij zelf! Binnenkort zal er meer informatie komen over vanaf wanneer de stembussen geopend zullen zijn!

Maar dat is nog niet alles! 10 augustus staat namelijk ook in het teken van de lancering van een nieuwe uitvoering van het alom bekende spel Het Geluid! Dit spel wordt georganiseerd in samenwerking met de Sunnieday radio en de prijzenpot is deze keer weer flink gevuld!
Met deze events in het vooruitzicht kan het alleen maar een geweldige zomer worden op Sunnieday! We hopen jullie allemaal te zien tijdens deze avonden!

 

Staffnieuws
door Roy

 

Ook in de afgelopen periode zijn er weer enkele wijzigingen geweest in het staffteam. Hier lees je om welke wijzigingen dit gaat!
Zoals sommigen van jullie misschien al wel weten is FL0RIAN na jaren lang werkzaam te zijn bij Sunnie vertrokken uit het team. We zijn hem heel erg dankbaar voor alles wat hij voor Sunnieday heeft betekent en hopen hem uiteraard nog vaak terug te zien in het hotel.

Ook hebben we helaas afscheid moeten nemen van Wilma. Ook haar willen we via deze weg bedanken voor haar inspanningen.

Is er dan alleen maar slecht nieuws? Welnee! Met trots kunnen we melden dat Malon en -AngelWithAshotGun- hun proefperiode met vlag en wimpel doorlopen hebben en zijn aangenomen als vaste ambassadeur!
De verschillende vacatures voor o.a. staff staan nog altijd 24/7 open! Zie jij jezelf al werken voor Sunnieday? Doe dan snel sollicitatie en wie weet zien we je snel terug in het team!

 

Wist je dat..

 

Het is weer zover, het zonnetje schijnt weer en dat betekent tijd voor een feestje! In deze tijd van het jaar vinden een hoop festivals plaats. Maar wist jij deze feitjes al?!

Wist je dat...

...op een gemiddeld meerdaags festival zo’n 240 meter aan pleisters klaar ligt bij de EHBO?
...op één festival je circa. 9000 calorieën verbrandt?
...pizza de meest gegeten maaltijd is op festivals?
...het hele jaar door er maar vier mensen werken aan Lowlands?
...Coachella in Amerika het festival is dat het meeste winst maakt?

 

 

Shopnieuws
door Roy

 

Leuk nieuws : De Sunnie catalogus heeft weer een flinke update gekregen. Er zijn weer veel nieuwe meubi toegevoegd om jouw bouwavonturen nog beter te laten zijn!

Vanaf nu is de categorie 'madeliefjes' toegevoegd aan de catalogus. Al deze vrolijk gekleurde bloemstukjes zijn al te koop voor maar 1 BC per stuk!

Ook voor de creditmiljonairs valt er weer genoeg uit te geven aan nieuwe meubels. Zo zijn er nieuwe meubi in de categorieën band, bohemian festival, oud-Grieks en zijn er pastelkleurige meubi toegevoegd.

Tot slot zijn de meubels van Pasen 2019 en Valentijnsdag 2019 permanent toegevoegd aan de sunnie shop.

Binnenkort kan je nog meer nieuwe meubi verwachten!
 

 

Puzzel
door robozy

 

De persoon die het beste oog had voor details en dus de zoek de verschillen competitie heeft gewonnen, is Sunner. Van harte gefeliciteerd namens het hele team! Jouw prijsje, namelijk de 15 Bel-Credits worden zo snel mogelijk gestort.


Dit keer is het geen Zoek de verschillen, of zoek de ...! Deze keer hebben we een geweldige woordzoeker klaar staan voor jullie. Kun jij alle 7 Sunnie-gerelateerde woorden vinden? Stuur ze dan in via het formulier! Veel succes met het zoeken van de woorden. Misschien win jij wel die 15 Bel-Credits!

 

Tip: Je kunt de afbeelding zien door met je muis over het kleine plaatje te gaan.
Uit de juiste inzendingen wordt unaniem een winnaar gekozen die maar liefst 15 Bel-Credits zal ontvangen.

 

 

Kijkje in het leven van...
door Roy

 

Haai iedereen!

De meesten zullen mij wel kennen, mijn naam is Malon. Ik kom uit het o zo mooie Twente waar ik sinds kort lekker op mezelf woon samen met mijn vriend en onze 4 katjes.

De katjes heten Lily, Chester, Bailey en Oliver. Daarnaast hebben we nog heel wat andere dieren. We hebben namelijk ook nog drie gerbillen (n.v.d.r. dit is een rattensoort) en twee konijnen. Het lijkt een beetje op onze eigen mini kinderboerderij.

In het hotel voel ik me soms wel eens te oud… desondanks dat ik momenteel nog maar 23 jaar ben, word ik door de meesten toch wel oma genoemd. Mijn grootste hobby is op de motor rijden.. Als het mooi weer is, dan is de kans groot dat je mij op de motor ziet.  Daarnaast maak ik ook nog mijn eigen kleding. Vorig jaar heb ik een naaimachine gekocht en sinds dien ben ik daar regelmatig mee bezig!

Xxx

Malon

 

Strip
door robozy

 

 

Trend It
door robozy

 

We houden allemaal van muziek daarom hebben wij weer 5 Sunnie's gevraagd hun favoriete liedje met ons te delen! De nummers van de spelers zijn hieronder te vinden in het carousel. Wil jij nou dat jouw favoriete muzieknummer ook in de carrousel komt? Laat dan jouw favoriete nummer achter in de reacties!

Lieke! : Sam Smith - Fire On Fire
-Niels : Lil Kleine - Dichterbij Je
Supers. : Mabel - Don't Call Me Up
Roy : Avicii - 'Seek Bromance'
Pokemon : 2Pac - Changes ft. Talent

 


Wij hopen dat jullie er van genoten hebben!

Het Sunnie-Nieuwsteam


Zijn er tips of leuke ideëen voor de nieuwsbrief? Meldt het dan in de reacties hieronder of zeg het tegen een staff in het hotel! Zo kunnen we er met z'n allen een leuke nieuwsbrief van maken waar iedereen naar uit zal kijken!

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.