Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Kamer van de Week #15 geplaatst op

Sunnieday Kamer Van De Week

Beste Sunnie,

De afgelopen twee weken hebben jullie weer heel veel mooie kamers gebouwd met het thema Zomer. Daar kwamen deze keer wel zeer veel leuke kamers uit. Yasuit, Nikki en Rowan hebben er ook weer enorm van genoten om jullie mooie kamers te zien! Genoeg gepraat! Het gaat nu om de uitslag!

De winnaar van deze editie is geworden.. IPPO!Wees niet getreurd dat je niet hebt gewonnen, want het was een moeilijke keuze! Alle kamers zagen er echt geweldig uit. Laat daarom ook opnieuw je bouwkunsten aan heel Sunnieday zien! Dit kan je doen door aan te melden voor onze nieuwe editie met als thema: [KVDW] Jungle. Ben jij heel goed in het bouwen van een geweldige kamer? Dan is dit je kans om mee te doen! Deze keer hebben we ook een extra verrassing voor jullie! Want jullie mogen deze editie met meerdere Sunnies samen bouwen!

We zijn weer enorm benieuwd naar jullie geweldige bouwkunsten! We kijken er weer helemaal naar uit! Laat ons maar mooi verrassen! Je moet je kamernaam aanpassen naar: [KVDW] Jungle. Heb jij dit niet gedaan? Dan zal je inzending als niet geldig worden ervaren.

De uitslag van deze editie zal op Maandag 20 juli 2020 plaatsvinden. De winnaar krijgt 35 belcredits(!), een KVDW olifantje, de enige echte Kamer van de Week badge en een unieke trofee! We wensen je heel veel succes!

Groetjes,
Rowan, Yasuit & Nikki

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.