Nieuwsberichten deze week

Nieuwsberichten archief

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.

Kamer van de Week #6 geplaatst op

Sunnieday Kamer Van De Week

Beste Sunnie,

De afgelopen twee weken zijn jullie helemaal in de wolken geweest met hele leuke kamers te bouwen met het thema: Valentijn . We hebben hele mooie en creative kamers gezien en er is enorm veel mooie kamers uitgekomen wij kregen zelfs vlinders in onze buik van de liefde want liefde is natuurlijk het mooiste wat er is!

De winnaar van deze editie is geworden.. xDunjaa. Van jou kamer kregen we het meeste vlinders in onze buik zo veel liefde voelde we in jou kamer! Gefeliciteerd en de prijzen zullen zo snel mogelijk naar jou toe komen.Wees niet getreurd als je niet hebt gewonnen. Alle kamers zagen er mooi uit en gaven ons de liefde passend bij valentijn. Laat opnieuw je bouwkunsten aan heel Sunnieday zien! Dit kan je doen door mee te doen met onze nieuwe editie met als thema: [KVDW] Carnaval 2020. Laat ons zien waar jij op het eerste gezicht verliefd op was. Wees creatief en wie weet win jij deze editie!

Heb je al je liefde in de kamer gestopt? Vergeet hem dan niet in te sturen! (Dat zou zonde zijn voor al je mooie bouwwerken) Je moet je kamernaam aanpassen naar: [KVDW] Carnaval 2020. Heb jij dit niet gedaan? Dan zal je inzending als niet geldig worden ervaren.

De uitslag van deze editie zal op zondag 8 maart 2020 zijn! De winnaar krijgt 35 belcredits(!), een KVDW olifantje, de enige echte Kamer van de Week badge en een unieke trofee! We wensen je heel veel succes!

Groetjes,
Pascal & Rowan

Reacties zijn uitgeschakeld en verborgen voor gasten. Meld je aan en discussieer mee.